COVID-19 pandemie

Informatie over de crisis rondom het coronavirus

De crisis rondom de uitbraak van het coronavirus is in volle gang. Ondertussen zijn scholen, sportaccommodaties, horeca, musea, theaters, sportevenementen en andere grote bijeenkomsten verboden. De gevolgen en schade zijn enorm. Via deze informatiepagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de gevolgen binnen de branche kunst- en cultuureducatie.

Actueel

Minister Van Engelshoven informeerde op 15 april de Tweede Kamer over de aanvullende financiële ondersteuning voor de culturele en creatieve sector voor de langere termijn in verband met de coronacrisis. Het kabinet zal 300 miljoen extra overheidssteun voor de culturele en creatieve sector uittrekken. De brief is te downloaden via deze link.

Cultuurconnectie adviseert als branchevereniging haar leden om de algemene richtlijnen van het RIVM en bindende maatregelen die door de rijksoverheid worden getroffen, te volgen. Cultuurconnectie houdt u via deze informatiepagina en via Twitter op de hoogte van alle ontwikkelingen die directe impact hebben op onze branche.

Update: alle leden van Cultuurconnectie hebben de activiteiten waarbij publiek betrokken is, stilgelegd en waar mogelijk verplaatst naar online activiteiten. Informatie hierover is terug te vinden op de pagina met branchespecifieke informatie.

Branchespecifiek

Hoe kunt u als werkgever binnen de sector kunst- en cultuureducatie op een gezonde en veilige

...
Lees meer

Cultuurconnectie werkt door!

Informatie over maatregelen van het bureau tijdens de coronacrisis

Cultuurconnectie zet zich volop in om haar leden en de branche te informeren over de

...
Lees meer

Algemeen

Informatie RIVM en Rijksoverheid

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) is officieel als pandemie bestempeld. Via de website

...
Lees meer