COVID-19 pandemie

Informatie over de crisis rondom het coronavirus

De crisis rondom de uitbraak van het coronavirus is in volle gang. Ondertussen zijn scholen, sportaccommodaties, horeca, musea, theaters, sportevenementen en andere grote bijeenkomsten verboden. De gevolgen en schade zijn enorm. Via deze informatiepagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de gevolgen binnen de branche kunst- en cultuureducatie.

ATTENTIE
Naar aanleiding van de op 24 juni jongstleden aangekondigde versoepelingen van de algemene coronamaatregelen die per 1 juli 2020 in werking zijn getreden, is er hard gewerkt om de informatie op de microsite te actualiseren. Let bij raadpleging op de laatste wijzigingsdatum van de desbetreffende informatie.

Cultuurconnectie adviseert als branchevereniging haar leden om de algemene richtlijnen van het RIVM en bindende maatregelen die door de rijksoverheid worden getroffen, te volgen. Daarnaast ontwikkelde de branche een eigen Protocol Sector Cultuureducatie en -participatie met aanvullende branchespecifieke richtlijnen. Cultuurconnectie houdt u via deze informatiepagina en via Twitter op de hoogte van alle ontwikkelingen die directe impact hebben op onze branche.

Branchespecifiek

Hoe kunt u als werkgever binnen de sector kunst- en cultuureducatie op een gezonde en veilige ... Lees meer

Cultuurconnectie werkt door!

Informatie over maatregelen van het bureau tijdens de coronacrisis
Cultuurconnectie zet zich volop in om haar leden en de branche te informeren over de ... Lees meer

Algemeen

Informatie RIVM en Rijksoverheid
De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) is officieel als pandemie bestempeld. Via de website ... Lees meer