Ook de nieuwsbrief van Cultuurconnectie ontvangen? Schrijf je in!

Deel via social media

Sector cultuur en sport vertegenwoordigd in ledenraad PGGM

7 oktober 2017


Op 6 oktober 2017 is Anne Marie ’t Hart, hoofd beleidszaken bij Cultuurconnectie en tevens werkzaam bij de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD), benoemd als lid van de ledenraad PGGM. PGGM is een coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk.

De ledenraad is het hoogste orgaan van deze coöperatie PGGM en vormt een afspiegeling van de leden en de maatschappelijke omgeving van de sector. Omdat naast de sector zorg en welzijn de sector cultuur en sport grotendeels ook onder pensioenfonds PFZW vallen en deze deelnemers daarmee lid kunnen worden van de ledenclub PGGM, hebben wij samen met onze collega-brancheorganisaties uit de cultuur en sport geruime tijd gepleit voor o.a. een toevoeging van een vertegenwoordiger in de ledenraad. Dit is nu een feit geworden via een rechtstreekse benoeming voor een vrije zetel . Wij zullen waar nodig het geluid van onze sector laten horen via deze weg, en onderzoeken wat de coöperatie voor de medewerkers in de sector cultuur kan betekenen.

Bent u werkzaam in de sector cultuur en valt u onder pensioenfonds PFZW? Meld u dan gratis aan bij de ledenclub PGGM. Heeft u opmerkingen of vragen? Deze kunt u sturen aan a.thart@cultuurconnectie.nl

meer