Nieuw lid: Ritmiek Dans en Muziek

12 oktober 2020

Ritmiek Dans en Muziek, inmiddels al 10 jaar actief in de cultuureducatie, is onlangs lid geworden van onze branchevereniging en stelt zich graag aan u voor. 

In de gemeente Renkum en in Arnhem is de organisatie inmiddels een begrip, zowel bij particulieren als op de basisscholen. Met nieuwe vestigingen in Apeldoorn, Dieren en Wageningen breidt het werkgebied zich verder uit. De ontwikkeling van online lessen, cursussen, webinars en e-learning modules zorgt er voor dat de impact van Ritmiek een sterke ontwikkeling doormaakt van lokaal, naar regionaal, naar landelijk.

Een breed en divers lesaanbod voor alle leeftijden en doelgroepen op het gebied van dans en muziek maakt Ritmiek tot de totaalpartner in de cultuureducatie voor ieder gezin. Ook voor de basisscholen en middelbare scholen voorziet Ritmiek in doorgaande leerlijnen dans en muziek, en in projecten / workshops op maat. Enkele belangrijke kernwaarden van de drijvende krachten achter Ritmiek zijn enthousiasme, vakdeskundigheid, persoonlijke aandacht voor iedereen en passie voor het vak. Naast reguliere lessen en cursussen zet Ritmiek zich ook al jaren in voor de kwetsbare doelgroepen in de samenleving. In samenwerking met maatschappelijke organisaties zijn al tal van projecten uitgevoerd met een positieve maatschappelijke impact.

Op de website van Ritmiek vindt u meer informatie.