Versterking Cultuurconnectie-team

18 december 2020


Per 1 januari 2021 komt Annemieke Schuit als secretaresse/management assistent het kantoorteam voltijds versterken. Annemieke komt uit de beurzen en congressensector en is een echt pro-actief organisatietalent en trouble shooter. Annemieke stelt zich zelf graag even voor:

Dag allemaal, ik ben heel blij om per 1 januari het team van Cultuurconnectie te komen versterken. Ik kom uit de evenementenbranche en hoop met mijn organisatorische talenten een grote steun voor Jan en het team te kunnen zijn. Ik ben al heel hartelijk verwelkomd door iedereen en het is heel fijn dat Judith en ik nog een maand de tijd hebben voor een goede overdracht. Judith ook veel succes met je nieuwe uitdaging. Jullie zullen vast snel van mij horen, ik heb er zin in. Groet Annemieke

Voor de tijdelijke waarneming van Anne Marie ’t Hart is Cultuurconnectie verheugd dat Nienke de Bruijn aan ons team is toegevoegd. Ook Nienke stelt zichzelf graag voor: 

Hallo allemaal, ik werk als organisatieadviseur bij adviesbureau Linxx in Utrecht. Ik heb een achtergrond in de personeelswetenschappen en arbeidsrecht. Mijn interesse en enthousiasme liggen op onderwerpen die op dit snijvlak liggen, zoals arbeidsmarktvraagstukken, cao’s en duurzame inzetbaarheid. Ik woon in Zwolle en in mijn vrije tijd houd ik van lekker eten en drinken, vind je mij op het hockeyveld en zorg ik voor mijn kamerplanten. Voor de komende periode neem ik de taken waar van Anne Marie en kun je bij mij terecht voor vragen over de (nieuwe) CAO en functiewaardering. Heb je vragen over deze onderwerpen? Je kunt mij bereiken via: cao@cultuurconnectie.nl / 030-230 37 40.

Bureaucoördinator Judith van de Crommert heeft aangegeven per 1 februari 2021 Cultuurconnectie te verlaten en als aanstormend verpleegkundige verder te gaan in de zorgsector. We waarderen de inzet van Judith in de afgelopen jaren, danken haar hartelijk en wensen haar heel veel plezier, waardering en succes in haar nieuwe werkomgeving.