Voortzetting campagne #?rtForUkraine

Bekijk hier onze laatste nieuwsberichten.

9 maart


In het weekeinde van 6 tot en met 8 maart vond de actie #🧡rtForUkraine plaats en zijn vanuit de hele culturele en creatieve sector organisaties en individuen in actie gekomen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Velen hebben daarbij aangehaakt op de campagne #🧡rtForUkraine die vanuit de Taskforce culturele en creatieve sector werd opgestart.

Meer dan 250 organisaties - van klein tot heel groot en door het hele land - hebben hun acties aangemeld en overal waren de hashtags, de logo's en het Oekraïnse blauw-geel terug te zien: op gebouwen, posters, verlichting, donatieboxen, enzovoort. Ook op sociale media waren zeer velen actief voor de campagne. Een overzicht van organisaties die hun actie hebben aangemeld, is terug te vinden op de website voor deze campagne.

Ook na de acties van het afgelopen weekeinde blijft de nood voor de inwoners van Oekraïne bestaan. De activiteiten en inzamelingen vanuit onze sector die ook nu nog worden ondernomen om hen te steunen, kunnen onder de noemer #hArtforUkraine worden voortgezet tot 31 maart 2022. Aanmelden van uw activiteiten en acties blijft mogelijk via dit online formulier.

#🧡rtForUkraine

Lees de volledige tekst van onze nieuwsflits...