{preheader}
Kunt u dit bericht niet goed lezen? Klik hier voor de online versie
Nieuwsflits COVID-19 #31, 4 november 2020
Cultuureducatie en amateurkunst ook twee weken gesloten
 
COVID-19_composite_8N


De komende twee weken zullen naast de doorstroomlocaties, zoals musea en bibliotheken, en de geplaceerde locaties, zoals theaters en bioscopen, helaas ook de muziekscholen, centra voor de kunsten en volksuniversiteiten vanaf vanavond dicht moeten. Voor beoefenaars van amateurkunst is het niet mogelijk om de komende twee weken samen te spelen, met meer dan twee personen, dit vanwege het verbod op groepsvorming (van maximaal vier naar twee personen). Wel geldt een uitzondering voor activiteiten van jeugdverenigingen (tot en met 17 jaar) op het verbod op groepsvorming. Dit betreft dus activiteiten voor jongeren tot 18 jaar in verenigingsverband. Daar komt bij dat het Outbreak Management Team (OMT) met een aanvullend advies zal komen ten aanzien van zingen in groepsverband.

De maatregelen gaan in op 4 november om 22.00 uur en duren tot en met 18 november. Het is de verwachting om vanaf 19 november aanstaande terug te gaan naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober 2020.

Alle maatregelen zijn overzichtelijk terug te lezen op:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/cultuur.

Cultuurconnectie heeft inmiddels de Werkgroep ‘Branchespecifieke aanvullende richtlijnen op het Protocol Sector Cultuureducatie en -participatie' bijeen geroepen om de gevolgen voor de branche te bespreken. Ook zal zo spoedig als mogelijk de corona microsite worden bijgewerkt.

Lees meer...
{AFMELDEN}
Powered by Tuesday