Nora el Abdouni

Tijdens het Najaarscongres 2023 van Cultuurconnectie wordt de keynote en een interactieve presentatie verzorgd door Nora el Abdouni. Hieronder stelt zij zich alvast aan u voor.

"Alles wat ik doe, draait om het streven naar een mooier, gelijkwaardiger en stabieler Nederland. Mijn eigen ervaringen vormen de drijvende kracht achter mijn inzet.

Samenleven en samenwerken groeien vanuit persoonlijke evolutie. Naar binnen durven kijken en de bereidheid om te schudden aan de eigen opvattingen is noodzakelijk om te ‘teamen’, in welke vorm dan ook.

Nora el abdouni

Met ruim 12 jaar ervaring als psychosociaal hulpverlener, trainer, adviseur, antropoloog en ondernemer heb ik geleerd dat samenleven en samenwerken in een steeds veranderende omgeving uitdagingen met zich meebrengt. We zijn gewend te bewegen zoals we doen en ook heeft ons brein al veel voor ons besloten zonder dat we daar heel bewust van zijn. Vooral als het gaat om thema’s als inclusie, diversiteit en gelijkwaardigheid."

"Je ziet het pas als je het doorhebt"

"In mijn interactieve presentaties leg ik de nadruk op de rol van ongemak en moed als sleutels tot verandering. Ik kijk er naar uit om van elkaar te leren."