Ritmiek Dans en Muziek

Contactgegevens

Ritmiek Dans en Muziek
Cardanuslaan 21a
6865 HJ Doorwerth
026-8405051

Ritmiek Dans en Muziek laat volwassenen, jongeren en kinderen in het bijzonder, kennis maken met en leren over muziek en dans. Hierbij helpen wij om het eigen muzikaal of danstalent te ontdekken, te stimuleren en vooral om dit talent verder te ontwikkelen naar een hoger niveau. Het doel is dat de leerling zich verder bekwaamt opdat zij als amateur, professional en/of toehoorder op een ander, hoger niveau kan genieten van muziek en/of dans.

Ritmiek Dans en Muziek verbindt, ontroert, beweegt, verwondert, kortom: dans en muziek is voor iedereen. Ritmiek schept een klimaat, waarin iedere persoon de kans heeft om het beste uit zichzelf te halen op het gebied van muziek en/of dans. Zoals eerder genoemd dragen muziek en dans bij aan de ontwikkeling van sociale, creatieve, emotionele en cognitieve vaardigheden. Dat bereiken we door het geven van lessen en cursussen, door het organiseren van samenspel en door het creëren van een podium voor alle kinderen, jongeren en ook volwassenen. Vanuit onze passie voor muziek en dans stimuleren wij de creativiteit, de kennis en de verbeeldingskracht op het gebied van muziek en dans.

Bij Ritmiek Dans en Muziek staan de volgende kernwaarden hoog in het vaandel: kwaliteit, professionaliteit, vernieuwing en plezier met een groot en een steeds vernieuwend aanbod aan muzieklessen, danslessen en activiteiten.