Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Algemene inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot 1 maand voorafgaand aan (het begin van) het evenement worden alleen administratiekosten in rekening gebracht (€ 17,50). Bij annulering van 1 maand tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement wordt de helft van de betreffende deelnamekosten met een opslag van € 17,50 voor administratiekosten in rekening gebracht. Bij latere annulering worden de totale deelnamekosten in rekening gebracht.

In geval van verhindering van een deelnemer kan deze altijd een ander uit dezelfde instelling/organisatie in zijn/haar plaats sturen. Daar worden geen kosten voor in rekening gebracht. Graag zo mogelijk wel van tevoren melden.

Bij annulering ten gevolge van buitengewone omstandigheden, te bepalen door de directie van Cultuurconnectie, kan in overleg tussen Cultuurconnectie en de deelnemer van het voorgaande worden afgeweken, dan wel een (uitgestelde) betalingsregeling worden overeengekomen.

Voor hotelovernachtingen zijn de algemene voorwaarden & annuleringsvoorwaarden van het desbetreffende hotel van toepassing.