ArboNed

Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.

ArboNed maakt werkend Nederland gezonder en vitaler. Verzuimbegeleiding, arbeidsrisico’s verminderen en gezondheid bevorderen zijn de drie pijlers in onze dienstverlening, waarmee ArboNed aantoonbaar maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervult voor werkend Nederland.

ArboNed Cultuurconnectie

U heeft een bedrijf in de culturele sector en wilt eigenlijk één ding: doen waar u goed in bent. Wanneer u tegelijkertijd ook werkgever bent, kan er ook een hoop ‘gedoe’ op uw bord liggen, waar u misschien helemaal niet voor in de wieg bent gelegd. Bij wie kunt u dan terecht voor hulp en advies? Iemand die u begrijpt. Iemand die snapt hoe het werkt in uw branche en weet wat er in uw omgeving speelt. Iemand die u altijd kunt bellen voor een persoonlijke afspraak, maar die u net zo makkelijk via de digitale wegen bereikt. Maar vooral: iemand die de zaken voor u regelt, waar u niet op zit te wachten. Zaken die soms klein lijken, maar grote impact kunnen hebben. Zaken die uw bedrijf gezond houden. Onder andere door de mensen in uw bedrijf gezond te houden. Wij zorgen er graag voor dat u kunt blijven doen waar u goed in bent.

Verzuim verlagen en voorkomen

ArboNed levert een actieve bijdrage aan de re-integratie van uw werknemers. Ook ondersteunen we u in het creëren van condities voor werknemers om optimaal te kunnen functioneren in een organisatie, zodat we verzuim voorkomen.

Arbeidsrisico’s verminderen

Wanneer u weet welke risico’s uw werknemers in uw organisatie lopen, kunt u deze aanpakken en de kans op ongelukken en gezondheidsklachten sterk verkleinen. Dit leidt tot een vermindering van verzuim, efficiënter werken en gemotiveerde werknemers. Met bijvoorbeeld een wettelijk verplicht Risico-inventarisatie en –evaluatie brengt u alle risico’s in uw bedrijf in kaart zodat u deze gericht kunt aanpakken. Wij ondersteunen u hier graag bij.

Gezondheid bevorderen

De invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim dringt steeds meer door. Werknemers met een gezonde leefstijl verzuimen bijvoorbeeld minder. Met een Preventief medisch onderzoek (PMO) krijgen u en uw mensen inzicht in hun fysieke en mentale gezondheid in combinatie met werk en leefstijl. En adviezen om dit te verbeteren. De leefstijl is de keuze van de werknemer, maar u kunt wel degelijk uw werknemers wel bewust maken van hun leefstijl. ArboNed kan u daarbij helpen.

Ledenvoordeel

Leden van de Cultuurconnectie krijgen korting op de dienstverlening van ArboNed.

  • Verzuimabonnementen zijn ook mogelijk in combinatie met een verzuimverzekering
  • Kennispartner op gebied van veiligheid, gezondheid, arbeidsomstandigheden, vitaliteit en energiebronnen
  • Partner met kennis van de sector zakelijke dienstverlening
  • 3% korting op abonnement en losse verrichtingen bij een éénjarig contract en 7,5% bij een driejarig contract.

TIP: u kunt een verzuimabonnement bij ArboNed simpel en snel online afsluiten. Wij adviseren u aan de hand van een paar korte vragen voor het verzuimabonnement wat het best bij uw onderneming past.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd of hebt u vragen, neemt u dan contact met Perry Perdok op en hij helpt u graag verder. U kunt hem bereiken via telefoon (06-55193541) of per mail (perry.perdok@arboned.nl).