Cultuurconnectie Risk

zodat u zorgeloos kunt ondernemen

Ecclesia is partner van Cultuurconnectie onder het label ‘Cultuurconnectie Risk’. Zij zijn specialist in risicobeheersing en zetten hun expertise in zodat u zorgeloos kunt ondernemen. Zij brengen samen met u uw verzekerbare risico’s in kaart. Denk bijvoorbeeld aan het risico op brandschade of aansprakelijkheidsclaims. Ecclesia geeft u adviezen en voorziet u van verzekeringsoplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke situatie

Cultuurconnectie Risk

Door de samenwerking kunnen zij u collectiviteitskortingen op diverse verzekeringen en dienstverlening bieden. Ook kunt u gebruik maken van een gratis verzekeringsscan. Bekijk het aanbod en de voordelen op de website van Ecclesia.

Vraag de gratis verzekeringsscan aan

Als lid van Cultuurconnectie kunt u gebruik maken van een verzekeringsscan. Deze geeft inzicht in uw risico’s en de mate waarin uw huidige verzekeringen daarop aansluiten. Ecclesia draagt vervolgens concrete oplossingen bij u aan. Deze scan is gratis voor leden en eenvoudig online aan te vragen via deze link.

Verzekeringen op maat

Het verzekeringsaanbod van Ecclesia is aangepast aan de specifieke kenmerken van de cultuurbranche. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale arrangementen voor het verzekeren van het cyberrisico, bestuurdersaansprakelijkheid en collectieve zorg.

Cyber
Wat doet u als uw schermen op ‘zwart’ gaan? Een cyberverzekering doet meer dan alleen de financiële schade vergoeden; het biedt een totaal ontzorgconcept.

Bestuurdersaansprakelijkheid
Voorkom aanspraken op uw privévermogen. Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming bij persoonlijke aansprakelijkheid.

Collectieve Zorg
Hoe houdt u uw werknemers vitaal en inzetbaar? Dat begint met een stevig fundament: een collectieve zorgverzekering.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de speciale arrangementen? Laat op deze contactpagina uw gegevens achter en Ecclesia neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct bellen of mailen met uw adviseur Mary Donath kan natuurlijk ook. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-21365432 of per e-mail via mary.donath@ecclesia.nl. Ook voor vragen rondom uw nog via VSP Risk/Supergarant lopende verzekeringen kunt u bij Mary Donath terecht.