Cultuurconnectie Risk

zodat u zorgeloos kunt ondernemen

Concordia de Keizer is partner van Cultuurconnectie onder het label ‘Cultuurconnectie Risk’. Wij zijn specialist in risicobeheersing en zetten onze expertise in zodat u zorgeloos kunt ondernemen. Zo brengen we samen met u uw verzekerbare risico’s in kaart. Denk bijvoorbeeld aan het risico op brandschade of aansprakelijkheidsclaims. We geven u adviezen en voorzien u van verzekeringsoplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Cultuurconnectie Risk

Door de samenwerking kunnen wij u collectiviteitskortingen op diverse verzekeringen en dienstverlening bieden. Ook kunt u gebruik maken van een gratis verzekeringsscan. Bekijk hier ons aanbod en uw voordelen.

Vraag de gratis verzekeringsscan aan

Als lid van Cultuurconnectie kunt u gebruik maken van een verzekeringsscan. Deze geeft inzicht in uw risico’s en de mate waarin uw huidige verzekeringen daarop aansluiten. Wij dragen vervolgens concrete oplossingen bij u aan. Deze scan is gratis voor leden en eenvoudig online aan te vragen via deze link.

Verzekeringen op maat

Ons verzekeringsaanbod is aangepast aan de specifieke kenmerken van de cultuurbranche. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale arrangementen voor het verzekeren van het cyberrisico, bestuurdersaansprakelijkheid en collectieve zorg.

Cyber
Wat doet u als uw schermen op ‘zwart’ gaan? Een cyberverzekering doet meer dan alleen de financiële schade vergoeden; het biedt een totaal ontzorgconcept. Lees meer over de cyberverzekering.

Bestuurdersaansprakelijkheid
Voorkom aanspraken op uw privévermogen. Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming bij persoonlijke aansprakelijkheid. Lees meer over de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

Collectieve Zorg
Hoe houdt u uw werknemers vitaal en inzetbaar? Dat begint met een stevig fundament: een collectieve zorgverzekering. Lees meer over de collectieve zorgverzekering.

Meer weten?

Kijk voor aanvullende informatie op de speciale pagina van Concordia de Keizer via deze link.

Wilt u in contact komen met uw adviseur Monica van de Wal - van Leeuwen, bel dan naar 06-43860002 of mail naar monica.van.de.wal@concordiadekeizer.nl. Ook voor vragen rondom uw nog via VSP Risk/Supergarant lopende verzekeringen.