SDIM

SDIM is een online marketingbureau gespecialiseerd in Google Grants, Google AdWords, Social Media en organische zoekresultaten. SDIM helpt bij de aanvraag en het optimaal inzetten van Google Grants, waardoor u vanuit Google $10.000,- mediabudget per maand gratis kunt spenderen. SDIM heeft jarenlange ervaring met het draaien van online (Grants) campagnes voor meerdere musea, goede doelen en andere non-profit organisaties.

Diensten

Voor ANBI of SBBI gecertificeerde charitatieve instellingen zijn er, dankzij Google Grants, grote mogelijkheden op het gebied van online marketing. Google geeft $10.000,- budget per maand aan non-profit organisaties om in te zetten op Google. SDIM is een online marketing bureau gespecialiseerd in Google Grants, Google AdWords, Social Media en organische zoekresultaten. Zij helpen u graag bij de aanvraag en het optimaal inzetten van Google Grants en andere online marketing kanalen.

Google Grants
Aan Google Grants zijn in Nederland voorwaarden en regels verbonden. SDIM kijkt graag met je mee of je aan deze voorwaarde voldoet en verzorgt de aanvraag bij zowel TechSoup (noodzakelijk) als Google. Het is vervolgens een uitdaging om het volledige Grants budget optimaal te spenderen. Aangezien het maximale bod 2 dollar is en de advertentie geen voorrang krijgt op 'gewone' adverteerders blijkt het in de praktijk moeilijk om op belangrijke zoektermen gevonden te worden. SDIM zorgt daarvoor. Zij hebben jarenlange ervaring met het draaien van Grants accounts voor meerdere musea, goede doelen en andere non-profits.

Omschrijving ledenvoordeel
SDIM biedt leden van Cultuurconnectie een korting op het uitbesteden van hun online marketing activiteiten.

  • Google Grants setup: € 700,00 i.p.v € 825,00
  • Google Grants optimalisatie: € 500,00 per maand i.p.v. € 650,00 per maand
  • $10.000,- aan mediabudget (kosteloos) in te zetten in Google Grants
  • Overige diensten: minimaal 10% korting op de management fee.

Contactgegevens

Wilt u meer weten over de dienstverlening van SDIM? Neem contact op met accountmanager Jorn Staats, j.staats@sdim.nl of +31 (06) - 114 297 72.

SDIM
Kleine Houtweg 109, 2012 CE Haarlem (Routebeschrijving)
Tel.: +31 (23) 7114401