Aanmeldformulier scholing functieboek OB/KE

Via dit aanmeldformulier kunt zich opgeven voor de training en/of het webinar voor scholing over het functieboek OB/KE. Voor de training kunt u drie voorkeursdata opgeven. De trainingen worden per datum ingevuld op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen.


Gegevens organisatie


Uw gegevens

Training: toepassing functieboek OB/KE

Op dit moment is de inschrijving voor de geplande trainingsdata gesloten omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Er is een wachtlijst voor nieuwe trainingen waarop u zich kunt laten plaatsen. Wanneer er voldoende aanmeldingen voor de wachtlijst zijn ontvangen om een nieuwe training in te plannen, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Wenst u op de wachtlijst te worden geplaatst?
Je kunt nog 3000 karakters invoeren

Voorwaarden

De training(en) worden online (via Zoom) gegeven. Per trainingsdatum geldt een maximum van 12 en een minimum van 8 deelnemers. De training kost €120,- exclusief btw. U ontvangt uiterlijk een week voor de training de bevestiging van uw deelname met de link naar de Zoom-bijeenkomst. Na ontvangst van bevestiging van uw deelname is uw inschrijving definitief en worden de deelnemerskosten in rekening gebracht. Mocht u verhinderd zijn, dan kan een andere medewerker van dezelfde organisatie deelnemen aan de training.