Inschrijfformulier webinar 6 april 2021

In samenwerking met onze partner VGZ en trainingsbureau LIJV, biedt Cultuurconnectie exclusief voor haar leden en hun medewerkers het webinar `Rust in je hoofd` aan.

In de webinar ‘Rust in je hoofd’ leert u hoe de ‘uit’-knop werkt en hoe dit bijdraagt aan een betere focus. Een betere focus geeft een hogere efficiëntie en meer creativiteit. U gaat in deze training op zoek naar persoonlijke verbeterpunten. Mentaal fit, omgaan met drukte en hectiek, stress, werkdruk, vermoeidheidsklachten, burn-out klachten, persoonlijke ontwikkeling zijn thema’s die aan de orde komen, met als resultaat dat na dit webinar u en uw medewerkers concrete handvatten hebben om meer rust te krijgen in hun hoofd.

"Wij geloven dat medewerkers die lekker in hun vel zitten dé basis zijn voor een gezonde, goed presterende organisatie."

LIJV, maart 2021

Inschrijving gesloten

De inschrijvingstermijn voor dit evenement is verlopen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige bijeenkomsten en evenementen? Houd dan onze agenda in de gaten en meld u aan voor onze Nieuwsbrief.