Nieuwsbrief Special

Groot ledenvoordeel in 2017!
 

Profiteer van de aantrekkelijke afspraken die Cultuurconnectie in 2017 voor haar leden heeft gemaakt met verschillende partners en preferred suppliers. U kunt van diverse, veelal unieke voordelen genieten, zowel financieel (kortingen) als inhoudelijk (advies, voorlichting en ondersteuning). In deze ledenbrief informeren onze partners en preferred suppliers u over lopende zaken, aantrekkelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen. Dus lees snel verder om uw voordeel eruit te halen!

Meer informatie over de partners en preferred suppliers van Cultuurconnectie vindt u op onze website. Daar treft u ook de contactgegevens van alle partners en preferred suppliers. Voor eventuele vragen of wensen betreffende collectief ledenvoordeel kunt u contact opnemen met Commercieel Manager René de Kok, telefoon 030-230 37 40 of email r.dekok@cultuurconnectie.nl

Arboned
ArboNed maakt graag kennis met u

ArboNed maakt werkend Nederland gezonder en vitaler. Verzuimbegeleiding, terugvalpreventie en vitaliteitbevordering zijn de drie pijlers in onze dienstverlening, waarmee ArboNed aantoonbaar maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervult voor werkend Nederland.

Lees meer...
VGZ
Praktische informatie van VGZ

Hebt u zorg nodig? Dan is het handig om te weten wat u vergoed krijgt, waar u terecht kunt en hoe u vervolgens de nota declareert. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat? VGZ legt het u graag uit.

Lees meer...
AvC
Academie voor Cultuurmanagement is er speciaal voor de culturele sector

'Niet alleen de cijfers zijn gaan leven maar ook wij hebben meer energie gekregen van jullie input, aanpak en bezieling’. Mieke van Dijk, directeur van Bibliotheek Veenendaal
Bibliotheek Veenendaal benaderde de Academie voor Cultuurmanagement met een duidelijke missie: de bibliotheek als ontmoetingsplek, zowel in cultureel als in sociaal opzicht. De Academie voor Cultuurmanagement verzorgde een drie daags programma waarin de bezoekers en cijfers van Bibliotheek Veenendaal centraal stonden. 

Lees meer...
ricoh
Samenwerken in 2017, Ricoh wenst alle leden een succesvol 2017!

Ricoh Imagine. Change. Wij bewegen steeds vooruit met nieuwe ideeën en nieuwe manieren om levens te verbeteren. Verandering wordt gestimuleerd door de verbeelding. Dat is waar het merk Ricoh voor staat. Deze twee woorden beschrijven de manier waarop wij samenwerken, hoe we waarde toevoegen aan de bedrijven van onze klanten en hoe we inspelen op de markt. Het is de essentie van de merkervaring van Ricoh, meer dan gewoon een tagline!

Lees meer...
Drevast
Drevast | Kan uw OZB belastingaanslag omlaag?

Drevast is ruim 15 jaar actief in de culturele sector. Door haar advieswerkzaamheden besparen culturele organisaties duizenden euro’s per jaar op gemeentelijke belastingen. Inmiddels profiteren ongeveer 350 kunstencentra, musea, theaters en bibliotheken van de werkzaamheden van Drevast. Let op: Nieuwe aanslagen OZB en WOZ worden in de maanden januari en februari 2017 verstuurd. Wilt u ook profiteren? Neem dan contact op met Drevast, zodra de aanslag bij u binnenkomt.

Lees meer...
VSP risk
Cultuurconnectie Risk | Premiestijging door extreem weer

Verzekeraars zullen de premies van de schadeverzekeringen volgend jaar verhogen. De verwachting is een stijging tussen de 10% en 15%. Dat heeft ondermeer te maken met de zware regen- en hagelbuien van juni dit jaar en een aantal grote branden. De verwachting is dat door de klimaatverandering de schades door noodweer de komende jaren zal toenemen en daardoor ook de premies van schadeverzekeringen.

Lees meer...
Abecon paraplu's klein
Abecon | IT-oplossingen

We zien steeds meer culturele organisaties binnen een gemeente samengaan. Door de samenvoeging is er vaak een grote overlap tussen de verschillende IT-systemen van de diverse organisaties. Abecon Course automatiseert de gehele gecombineerde cultuurorganisatie met haar applicatie. Zoals de communicatie met uw klanten en cursisten, docenten en cultuurcoördinatoren van planning en promotie tot (online) inschrijving en elektronische facturatie. Zo is er één aanspreekpunt voor uw ERP, die uiteraard in de Cloud draait en de gehele oplossing is gebaseerd op het krachtige Microsoft Platform.

Lees meer...