Drevast Bouw en Waarderingen

Huur- en Servicekosten Check

Hoe hoog is de huur van uw muziekschool, kunstencentrum, bibliotheek of theater in vergelijking met uw branchegenoten en andere culturele instellingen? Zijn er mogelijkheden de huur te verlagen en te besparen op uw huisvestingskosten? Een gratis check voor leden van Cultuurconnectie!

Hoe werkt de Huur- en Servicekosten Check?

U stuurt uw huurcontract, een recente huurfactuur en als die beschikbaar is een servicekostenafrekening naar Drevast. Ook moeten oppervlaktegegevens, bouwjaar en eventueel renovatiejaar bekend zijn. Drevast analyseert deze gegevens en stelt een document op waarin de hoogte van uw huur wordt beoordeeld. Tevens worden mogelijkheden beschreven om uw huur en huisvestingskosten te verlagen. 

Ledenvoordeel

Voor leden van Cultuurconnectie is de Huur- en Servicekosten Check gratis en volledig vrijblijvend*. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Als Drevast mogelijkheden en aanknopingspunten ziet om besparingen op uw huur en huisvestingskosten te bereiken, ontvangt u van Drevast een vrijblijvende offerte voor advies.

Aanvragen

U kunt zich aanmelden voor een Huur- en Servicekosten Check door een e-mail te sturen aan: jelte.van.dijk@drevast.nl. Heeft u nog meer vragen? Belt u dan naar 030 69 77 010.
Meer informatie over Drevast vindt u op www.drevast.nl 

* Deze aanbieding loopt tot 30 november 2018.

Over Drevast

Drevast is een adviesbureau voor bouw en huisvesting en dé expert als het gaat om taxaties van bijzondere gebouwen die kenmerkend zijn voor de culturele sector. In de afgelopen 15 jaar hebben zij ruim 300 kunstencentra, theaters, poppodia, musea en bibliotheken geadviseerd, altijd met oog voor het individuele karakter van het vastgoed én een constructieve relatie met de gemeente.

Voor meer informatie kunt u kijken op de webpagina van Cultuurconnectie of op www.drevast.nl