HIT Profit

Net als uw collega’s ruim € 4.000,- besparen op uw energiekosten en uw energieverbruik?

Stichting Cultuurbeleving Hillegom, BplusC, Muziekschool Oost-Gelderland, Kunstencentrum Velsen, Stichting Wherelant, Cultuurhuis Purmerend, Stichting Veldhovense Muziekschool Art4U, Stichting Kunstencentrum Venlo en Stichting Muzerije hebben zich aangesloten bij HIT Profit. En met succes! Lees verder om te leren hoe u ook kunt profiteren.

De aanpak van HIT Profit beslaat naast advisering en inkoop van energie ook monitoring en verduurzaming van de energiehuishouding. Zo bespaart u kosten op inkoop én verbruik, en voldoet u aan de meest actuele wetgeving omtrent energie.

De Wet Milieubeheer ziet erop toe dat organisaties hun energieverbruik verminderen. Deze vermindering dient ook inzichtelijk gemaakt te worden. Daar heeft HIT Profit een passende oplossing voor: de HIT Energy Solution.

José van den Hurk (directeur Cultuurhuis Wherelant) over HIT Profit:
“HIT Profit ontzorgt ons compleet. Ze zorgen niet alleen voor een goede inkoop maar begeleiden ons ook om uiteindelijk minder energie te gaan verbruiken en daarmee ook te voldoen aan wet- en regelgeving. Sinds 2013 zijn wij klant bij HIT Profit en hebben buiten de ontzorging ook nog eens fors kunnen besparen op onze totale energiekosten. Als iemand vragen heeft, laat ze gerust contact met me opnemen”.

Gratis energiescan

Neem eens een half uurtje de tijd voor HIT Profit: als partner van Cultuurconnectie komt u namelijk in aanmerking voor een gratis en vrijblijvende energiescan.

Contact

Voor meer informatie over wat HIT Profit voor uw organisatie kan betekenen, kunt u contact opnemen met Koen Prinsen via 013-5719913 / 06-46428491 of per e-mail:  koen@hitprofit.nl. Ook kunt u terecht op de speciale webpagina van HIT Profit voor leden van Cultuurconnectie: www.hitprofit.nl/cultuurconnectie