Google Grants in de praktijk

Bijeenkomst speciaal voor volksuniversiteiten

Naar aanleiding van de succesverhalen van Volksuniversiteit Utrecht en Volksuniversiteit Den Haag tijdens het recente LDOV/COV heeft Cultuurconnectie op verzoek van de volksuniversiteiten preferred supplier S&D Interactive Media gevraagd invulling te geven aan een workshop over Google Grants, speciaal gericht op volksuniversiteiten. Bij deze ben je van harte uitgenodigd voor de workshop.

Google Grants in de praktijk: hoe zet je dit - net als VU Den Haag en VU Utrecht - succesvol in? Op donderdag 17 januari 2019, van 10.00-12.30 uur bij Volksuniversiteit Utrecht (Nieuwegracht 41, Utrecht), vindt een bijeenkomst plaats speciaal voor volksuniversiteiten over dit onderwerp.

Om de bijeenkomst zo waardevol mogelijk te maken, verneemt S&D Interactive Media graag wat je concrete vragen over Google Grants zijn. Meld je vragen daarom vooraf via deze link.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst Google Grants in de praktijk kan door een e-mail te sturen naar volksuniversiteit@cultuurconnectie.nl. Stuur deze uitnodiging ook door binnen jouw volksuniversiteit naar diegene(n) die zich bezig houden met marketing, communicatie, PR en social media. Ook voor hen is het vanzelfsprekend nuttig aanwezig te zijn. Heeft u nog vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met René de Kok via hetzelfde e-mailadres.

Voor meer informatie: