Financiële ledenvoordelen voor VU’s

Google Grants, zorgverzekeringen en nog veel meer

Cultuurconnectie heeft voor alle volksuniversiteiten allerlei ledenvoordelen georganiseerd. Voordelen in toegang tot kennis, maar ook voordelen die zich vertalen in concrete financiële besparingen. Hieronder volgen enkele voorbeelden van voordelen die je kunt benutten als lid van Cultuurconnectie en die leverten gegarandeerd al vele euro’s voordeel op. Ook dat heeft Cultuurconnectie voor haar leden geregeld, ook daarom ben je lid van Cultuurconnectie.

Google Grants

Cultuurconnectie heeft het voor alle volksuniversiteiten mogelijk gemaakt Google Grants te kunnen aanvragen, maar daarnaast ook zeer voordelige tarieven af kunnen spreken met SDIM voor het uitvoeren van een Google Grants-campagne (en met succes dus!). Exclusief voor leden van Cultuurconnectie.

Collectieve zorgverzekeringen

Maar wat te denken van de mooie hoge kortingen op hun ziektekostenverzekering voor alle medewerkers, vrijwilligers, zzp’ers en bestuursleden van jouw volksuniversiteit? Cultuurconnectie heeft daar voor haar leden speciale afspraken over gemaakt met VGZ én Zilverenkruis. Dit jaar kunnen zij ook nog eens, verzekerd of niet bij VGZ, de online Persoonlijke Gezondheidscheck doen, gratis en voor niets. Al bij VGZ of Zilverenkruis verzekerd? Pak dan gelijk die hoge collectiviteitskorting! Meer hierover in de algemene Ledenbrief 88.726.JB.jwk die wij op 30 november jongstleden verstuurde.

Nog meer voordeel

Maar hier houdt het niet op: ook kortingen op bhv-cursussen, trainingen, energie en bijvoorbeeld advocaat- en notarisdiensten en een gratis ANBI- of verzekeringsscan. Het zijn zomaar wat voorbeelden van voordelen die je kunt benutten als lid van Cultuurconnectie en dat levert gegarandeerd vele euro’s voordeel op. Ook dat heeft Cultuurconnectie voor haar leden geregeld, ook daarom ben je lid van Cultuurconnectie. 

Meer informatie

Uitgebreidere en actuele (contact)informatie over alle partners & preferred suppliers van Cultuurconnectie en de daarbij behorende ledenvoordelen en -kortingen vind je op via deze link. Vragen of wensen op het gebied van collectieve ledenvoordelen specifiek voor volksuniversiteiten? Mail ze naar volksuniversiteit@cultuurconnectie.nl