Nieuwsbrief Special: 2019, Nr. 1

Ledenvoordeel in 2019
 


Ook in 2019 kunt u weer profiteren van de aantrekkelijke afspraken die Cultuurconnectie voor haar leden heeft gemaakt met verschillende partners en preferred suppliers. U kunt van diverse, veelal unieke voordelen genieten, zowel financieel (kortingen) als inhoudelijk (advies, voorlichting en ondersteuning) en daar wordt gebruik van gemaakt: zo wisten enkele leden €100.000,- aan energiekosten te besparen via HIT Profit, bespaart u kosten door de samenwerking met preferred suppliers Cursad en Eagerly Internet, wordt de gratis gezondheidscheck van VGZ gretig gebruikt en kunt u een gratis seminar over vpb en btw volgen bij onze kersverse partner Mazars. In deze ledenbrief informeren een aantal van onze partners en preferred suppliers u over lopende zaken, aantrekkelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen. Dus lees snel verder om uw voordeel eruit te halen!

Meer informatie over de partners en preferred suppliers van Cultuurconnectie vindt u op onze website. Daar treft u ook de contactgegevens van alle partners en preferred suppliers. Voor eventuele vragen of wensen betreffende collectief ledenvoordeel kunt u contact opnemen met Commercieel Manager, René de Kok, telefoon 030-2303740 of e-mail r.dekok@cultuurconnectie.nl.

Logo_ACM
Bootcamp Financieel Management en Cultuur Innovatie JAM!

De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector. Zo bent u met de Bootcamp Financieel Management in twee dagen helemaal bij voor een nieuw administratief jaar. En de speciale aanrader: leer ontwerpgericht denken in kansen en mogelijkheden met de Cultuur Innovatie JAM! Leden van Cultuurconnectie krijgen 15% korting.

Lees meer...
BHV.nl_Logo
BHV.nl: Hoe veilig werkt Nederland?

Gezond en veilig werken moet onlosmakelijk verbonden zijn met het denken en doen van werkgevers en werknemers. Maar de veiligheid in bedrijven schiet nog steeds te kort zo blijkt uit het onderzoek van de inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Is de veiligheid bij u goed gewaarborgd? Lees de samenvatting en zet veiligheid op de agenda met BHV.NL

Lees meer...
Cursad_Logo
Cursad: betaalbaar functioneel

De afgelopen 25 jaar bouwde Cursad samen met instellingen stap voor stap - en op basis van de dagelijkse praktijk - aan het functioneel meest complete systeem voor centra voor de kunsten, muziekscholen, onderwijs projectorganisaties en volksuniversiteiten. Dit is wat Cursad doet. Hier ligt hun focus en met de jaren ook hun specialisme.

Lees meer...
Logo_Mazars
Mazars: seminar belastingpositie (vpb en btw) voor de publieke sector

Heeft u ooit stilgestaan bij mogelijke belastingplicht voor de vennootschapsbelasting en de btw voor de culturele stichting of vereniging waar u aan verbonden bent? Mazars nodigt u graag uit voor een kosteloos seminar op 5 februari 2018 op de inspirerende locatie van het CliniClowns College in Amersfoort.

Lees meer...
Logo_Eagerly_Internet_2
Kosten delen voor WordPress plugins CursAd en Navision

In 2019 ontwikkelt Eagerly Internet nieuwe WordPress plugins voor Navision 2016 en CursAd. Zij doen dit in opdracht van verschillende leden van Cultuurconnectie en delen de ontwikkelkosten waar mogelijk. Naast de reguliere forse korting levert dit een extra ledenvoordeel op. Lees meer over dit extra ledenvoordeel in het achtergrondartikel.

Lees meer...
Logo KAeP
KAeP: Governance Code Cultuur 2019

Cultuur+Ondernemen heeft onlangs de Governance Code Cultuur 2019 gepresenteerd. Wellicht een goede aanleiding om de governance binnen uw eigen organisatie weer eens met het bestuur of de raad van toezicht te bespreken! Bent u al klaar voor de nieuwe Code? Lees verder over de wijze waarop binnen uw organisatievorm invulling kan worden gegeven aan de uitvoering van de nieuwe Code.

Lees meer...
HIT Profit Nieuwsbrief 2019
Mijlpaal: HIT Profit realiseert €100.000,- besparing bij leden

HIT Profit is al enige tijd een betrokken samenwerkingspartner van Cultuurconnectie. Zij ontzorgen en adviseren bedrijven op het gebied van energie-inkoop en verduurzaming. En met succes. Voor 18 leden van Cultuurconnectie waaronder; BplusC, Stichting Veldhovense Muziekschool, Kunstencentrum Venlo, Cultuurbeleving Hillegom, Boogiewoogie, Centrum voor de Kunsten Eindhoven, realiseerde HIT Profit een totale besparing van ruim € 100.000 euro op hun energiekosten.

Lees meer...
Logo_SDIM_4x3
SDIM: beleid Google Grants verder verscherpt

Na de belangrijke wijzigingen in het beleid van Google Grants begin 2018, zijn de regels verder aangescherpt en vereisen de campagnes meer aandacht om succesvol ingezet te kunnen worden. S&D Interactive Media legt uit welke veranderingen van invloed zijn.

Lees meer...
STEAD Advisory
STEAD Advisory, voor al uw vastgoedvraagstukken

STEAD Advisory begeeft zich op het snijvlak van vastgoed en cultuur. Zij begeleiden uw vastgoedvraagstukken en kijken samen met u naar de juiste passende huisvesting voor uw organisatie. Dat doen zij vanuit het perspectief dat u zo optimaal mogelijk moet kunnen functioneren in uw huisvesting.

Lees meer...
VGZ
VGZ: goede voornemens?

Zestig procent van de volwassen Nederlanders heeft ze aan het begin van het jaar: meer sporten, gezonder eten, stoppen met roken, afvallen enzovoort. U ook? VGZ helpt u graag om ze ook echt waar te maken met deze drie gouden tips.

Lees meer...
Gratis Persoonlijke Gezondheidscheck NIPED

Cultuurconnectie en VGZ geven u graag een goede start voor een gezond 2019. Daarom bieden zij u gratis de Persoonlijke Gezondheidscheck aan van kennisinstituut NIPED. Hiermee heeft u binnen 20 minuten inzicht in uw leefstijl en gezondheid. Cultuurconnectie heeft geregeld dat 3000 medewerkers, vrijwilligers en zzp'ers kunnen deelnemen aan de online vragenlijst, ongeacht of u al bij VGZ verzekerd bent of niet! Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Lees meer...
ZKA_2019
Zilveren Kruis: uw zorgverzekering via Cultuurconnectie

Ook in 2019 kunt u rekenen op de goede service van Zilveren Kruis. Zilveren Kruis vindt het belangrijk dat verzekerden goede service ontvangen en hun verzekeringszaken snel en makkelijk kunnen regelen. Via onderstaande link vindt u de voordelen die u, uw medewerkers en hun gezinsleden hebben via Cultuurconnectie.

Lees meer...
Preferred_Suppliers_Webpagina
Overige

Via de overzichtspagina met onze preferred suppliers vindt u ook nog de algemene informatiepagina's van:

Lees meer...