Eagerly Internet

Kosten delen WordPress plugins CursAd en Navision

Eagerly Internet is WordPress-specialist en weet steeds meer leden van Cultuurconnectie te overtuigen van de voordelen van dit Open Source CMS. Veelal wordt Eagerly Internet gekozen vanwege hun ruime expertise op het gebied van koppelingen met cursusadministratie pakketten (én ticketing).

Nieuwe exclusieve WordPress-plugins

Afgelopen jaren heeft Eagerly Internet meerdere koppelingen gemaakt met Navision en Cursad en voor beide systemen verwachten zij in 2019 nieuwe verbeterde integraties te kunnen gaan ontwikkelen. De koppeling tussen een applicatie en WordPress maken zij op basis van een exclusieve WordPress-plugin.

Navision 2016 & WordPress

Voor Navision 2016 ligt een concrete opdracht en heeft Eagerly Internet de afspraak gemaakt dat andere Navision gebruikers die voor Eagerly kiezen onderling de ontwikkelkosten van de ontwikkelde Navision WordPress-plugin kunnen delen. Dat levert een extra ledenvoordeel op, naast de 10% korting die al aan leden van Cultuurconnectie wordt geboden bij de initiële ontwikkeling van hun website.

Cursad & WordPress

Voor de integratie met Cursad verwacht Eagerly Internet in 2019 ook een reeks nieuwe mogelijkheden als de nieuwe Cursad API beschikbaar komt. Zij gaan samen met opdrachtgevers die Cursad gebruiken, onderzoeken of een nieuwe WordPress-plugin ontwikkeld kan worden, waarbij de ontwikkelkosten eveneens onder meerdere opdrachtgevers gedeeld kunnen worden.

Andere exclusieve WordPress-plugins

Naast CursAd en Navision heeft Eagerly Internet de afgelopen jaren exclusieve WordPress-plugins gemaakt voor deze ticketers: Z-Tickets, Ticketmatic, ActiveTickets, Get-A-Ticket, Ticketlab, Eventim, Eventix, eSRO, Stager, Global Ticket en Ticketmaster. Daarnaast hebben we talloze (CRM) applicaties gekoppeld zoals: Salesforce, Microsoft Dynamics, ClickDimensions, Smart Connections (CRM Factory), Noorda, CiBLiS (Brocade), Iguana (Vubis) en Wise (Bicat). Lees er alles over op de website van Eagerly Internet.

Interesse? Meer weten?

Wilt u meer weten? Kijk dan op de informatiepagina van preferred supplier Eagerly Internet. Heeft u in 2019 plannen voor een nieuwe website? Laat u dan vrijblijvend adviseren door preferred supplier Eagerly Internet. Bel Matthijs Reerink voor een vrijblijvende afspraak: 030-7853179.