HIT Profit

Mijlpaal: HIT Profit realiseert €100.000,- besparing bij leden

HIT Profit is al enige tijd een betrokken samenwerkingspartner van Cultuurconnectie. Zij ontzorgen en adviseren bedrijven op het gebied van energie-inkoop en verduurzaming. En met succes. Voor 18 leden van Cultuurconnectie waaronder; BplusC, Stichting Veldhovense Muziekschool, Kunstencentrum Venlo, Cultuurbeleving Hillegom, Boogiewoogie, Centrum voor de Kunsten Eindhoven, realiseerde HIT Profit een totale besparing van ruim € 100.000 euro op hun energiekosten.

Dit doen zij niet alleen door energie slim in te kopen, maar ook door het energieverbruik inzichtelijk te maken en te verminderen met de HIT Energy Solution. Een online portal waar u heel eenvoudig inzage krijgt in uw energieverbruik en op maat geschreven besparingstips ontvangt. Het is eigenlijk heel simpel. Iedere kWh elektriciteit of m3 gas die u niet verbruikt, hoeft u ook niet te betalen.

Meer weten? Aan de slag?

Wilt u meer weten? Kijk dan op de informatiepagina van preferred supplier HIT Profit. Wilt u ook niet langer praten over duurzaamheid, maar er echt mee aan de slag? Neem dan contact op met Koen Prinsen via 06-46428491 of via koen@hitprofit.nl.