Stadhouders Advocaten

AVG en personeel- en klantgegevens

Stadhouders Advocaten heeft u als lid van de Cultuurconnectie in aanloop naar de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 uitgebreid geïnformeerd over de verwerking van klantgegevens. Daarbij is ook de ‘Handreiking Klantgegevens en de AVG: in 10 stappen AVG-proof’ ter beschikking gesteld en heeft Stadhouders workshops gegeven over dit thema. Veel leden van Cultuurconnectie zijn er al intensief mee aan de slag gegaan.

Stadhouders Advocaten besteedt nu ook aandacht aan de gevolgen van de AVG voor u als werkgever of opdrachtgever van zzp-ers. Vanaf juni 2018 is Peter Volk werkzaam bij Stadhouders Advocaten, die met zijn achtergrond in het arbeidsrecht u en uw organisatie kan adviseren over de AVG.

Workshop: '10 misverstanden over de verwerking van personeels- en klantgegevens'

Op het Congres Podia & Festivals op 19 september 2018 in TivoliVredenburg verzorgen Peter Volk en Clemens Mesker een nieuwe workshop over de AVG: '10 misverstanden over de verwerking van personeels- en klantgegevens'. U bent hierbij van harte uitgenodigd om tijdens het congres deze workshop te komen volgen. Stadhouders Advocaten hoopt u daar te zien!

Contact

Wanneer u nu al vragen heeft over de AVG kunt u direct contact opnemen met Stadhouders Advocaten.

Clemens Mesker (mesker@stadhouders.nl)
Peter Volk (volk@stadhouders.nl)
Tel.: 030-2520855