Zilveren Kruis

Uw zorgverzekering via Cultuurconnectie

Ook in 2019 kunt u rekenen op de goede service van Zilveren Kruis.
Zilveren Kruis vindt het belangrijk dat verzekerden goede service ontvangen en hun verzekeringszaken snel en makkelijk regelen.

Uw zorgverzekering bij Zilveren Kruis

Zilveren Kruis gaat ook voor een snelle dienstverlening: u krijgt uw vergoeding binnen 3 werkdagen uitbetaald. Met de vernieuwde Zilveren Kruis app gaat dit nu nog makkelijker. Of u regelt het op eenvoudig online. Op Mijn Zilveren Kruis kunt u nog veel meer rondom uw zorgverzekering regelen. Komt u er niet uit? Dan is Zilveren Kruis makkelijk bereikbaar met ruime openingstijden. Ontdek hier welke services en diensten zij u en uw medewerkers ook weer in het nieuwe jaar bieden.

Ook ondersteunt Zilveren Kruis verzekerden bij een gezond leven. Bijvoorbeeld met de Zitcheck of Actify. Leuke hulpmiddelen om actiever door het leven te gaan en u goed te voelen. Meteen aan de slag?

Speciaal voor medewerkers en hun gezinsleden die verzekerd zijn via Cultuurconnectie

Als lid van Cultuurconnectie profiteren u, uw medewerkers en hun gezinsleden van uitgebreide voordelen op het gebied van zorg en gezondheid.

Ruime korting op de zorgverzekering

  • 10% korting op de premie van de basisverzekering;
  • 15% korting op de premie van de aanvullende- en tandartsverzekeringen.

En een gratis extra aanvullende verzekering voor medewerkers met een aantal specifieke vergoedingen, zoals:

  • 3 extra fysiotherapie behandelingen naast de vergoeding uit de gekozen aanvullende verzekering per persoon per kalenderjaar;
  • € 250,- extra vergoeding voor leefstijlinterventies per persoon per kalenderjaar voor verzekerden met een Aanvullend 3 of 4 sterren.

Meer informatie

Meer weten? Ga naar de informatiepagina van preferred supplier Zilveren Kruis. Voor een overzicht van alle extra vergoedingen volgt u deze link.