Nieuwsbrief Special: 2019, Nr. 2

Nóg méér ledenvoordeel in 2019 bij Cultuurconnectie!
 


Profiteer van de aantrekkelijke afspraken die Cultuurconnectie in 2019 voor haar leden heeft gemaakt met verschillende partners en preferred suppliers. U kunt van diverse, veelal unieke voordelen genieten, zowel financieel (kortingen) als inhoudelijk (advies, voorlichting en ondersteuning). In deze ledenbrief informeren onze partners en preferred suppliers u over lopende zaken, aantrekkelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen. Zo gaat u bijvoorbeeld gratis naar de kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict' van ArboNed, interactieve workshops Data-management (Google Analytics), SEO Copywriting en Linkwerving(-building) van SDIM, kennisintensieve vrijdagmiddag Meetup van Eagerly Internet en het seminar ‘Fiscaal in control voor culturele organisaties’ van Mazars. En wat te denken van een gratis gezondheidscheck via VGZ, beschikbaar voor alle medewerkers, vrijwilligers en zzp’ers bij werkgevers die lid zijn van Cultuurconnectie? Dus lees snel verder om nog meer voordeel uit uw lidmaatschap van Cultuurconnectie te halen.

Meer informatie over de partners en preferred suppliers van Cultuurconnectie vindt u op onze website. Daar treft u ook de contactgegevens van alle partners en preferred suppliers. Voor eventuele vragen of wensen betreffende collectief ledenvoordeel kunt u contact opnemen met Commercieel Manager, René de Kok, telefoon 030-2303740 of e-mail r.dekok@cultuurconnectie.nl.

Stadhouders_Logo_4x3
Grip op de organisatie!

Heeft u voldoende zicht op de risico's in uw organisatie en de instrumenten om deze te beheersen? Stadhouders Advocaten heeft een module juridisch risico-management ontwikkeld. Doel van de module is om inzicht te krijgen in de kenmerkende risico's van uw organisatie en handvatten te bieden deze risico's te minimaliseren. Van ad hoc crisisbesluitvorming naar preventie en controle. De cursus richt zich op directie, bestuur en raad van toezicht van uw organisatie. De inhoud en vorm van de cursus wordt in overleg samengesteld.

Meer over Stadhouders Advocaten...

Logo_SDIM_New_4x3
Online Marketing Workshops

Met meer dan 15 jaar ervaring in de online marketing, heeft SDIM vele learnings en best practices opgebouwd. Naast het aanvragen en optimaal inrichten van de Google Grants helpen zij allerlei bedrijven met de inzet van online marketing in de verschillende fases van het aankoopproces. Deze learnings deelt SDIM graag met de leden van Cultuurconnectie. De senior specialisten van SDIM nemen u op interactieve wijze mee in de workshops Data-management (Google Analytics), SEO Copywriting en Linkwerving (-building).

Lees meer...
Logo_ACM
Inclusief Leiderschap

De Academie voor Cultuurmanagement gelooft dat cultuur je horizon verbreedt. Daarom wil ze bijdragen aan een vitale, vrolijke en uitnodigende culturele sector die zoveel mogelijk mensen bereikt en betrekt. Het leiderschapsprogramma staat dit jaar dan ook geheel in het teken van diversiteit en inclusie.

Lees meer...
Cybersecurity_4x3
Cybercriminaliteit: 100% veiligheid bestaat niet!

Door de toenemende digitalisering zullen de cyberrisico’s ook bij leden van Cultuurconnectie de komende jaren alleen maar toenemen. De vraag is dan ook niet óf je met cybercriminaliteit te maken krijgt, maar wanneer. Via preferred supplier Cultuurconnectie Risk / Concordia de Keizer is een cyberverzekering af te sluiten die in zo'n geval de financiële schade vergoedt en een totaal ontzorgconcept biedt.

Lees meer...
Logo_Eagerly_Internet_2
'Maak kennis': kom ook naar de online marketing Meetup

Eagerly bestaat 20 jaar en trakteert vrijdag 20 september aanstaande op een geheel verzorgde kennisintensieve vrijdagmiddag Meetup voor marketeers van leden van Cultuurconnectie. Programma: conversie optimalisatie en A/B testen bij Nederlandse Spoorwegen, een lesje minimalisme volgens het Japanse designprincipe 'Ma', aan de slag met CRM en waardevol adverteren.

Lees meer...
Logo_Cursad
Cursad, al 25 jaar een begrip

Sommige instellingen kennen Cursad nog maar net, maar voor anderen is Cursad een begrip. Al ruim 25 jaar bouwt Cursad aan organisaties die slagvaardig, stuurbaar en procedureel inspelen op de snel veranderende sector. Cursad bouwt daarmee ook aan een fundament, want steeds meer kleine, en grote instellingen bouwen het hart van hun organisatie met Cursad. Met die groeiende club organisaties treden schaalvoordelen op die direct aangewend worden om Cursad nog slimmer te maken.

Lees meer...
VGZ
Hoe fit bent u? Gratis gezondheidscheck van VGZ

Werken in de cultuursector betekent altijd klaar staan om een bijdrage te leveren aan de toekomst van cultuur(educatie) in Nederland. Om u hierbij te ondersteunen bieden Cultuurconnectie en VGZ u een collectieve zorgverzekering met extra ruime vergoedingen en korting op de premie. En een gratis Persoonlijke Gezondheidscheck van Niped. Goed voor uw eigen toekomst!

Lees meer...
BHV.nl_Logo
BHV.nl, al 25 jaar uw partner in bedrijfsveiligheid

Dagelijks zet BHV.nl zich in voor de veiligheid van (werkend) Nederland. Dit doen zij inmiddels 25 jaar en daar zijn ze trots op. Om dit te vieren profiteren de klanten en cursisten van BHV.nl een jaar lang van cadeaus en inspiratie voor het vergroten van de bedrijfsveiligheid. Zo ontvangen al hun cursisten dit jaar bijvoorbeeld een calamiteitenkaart cadeau bij het volgen van een cursus. Lees verder en ontdek alle voordelen voor u als lid van Cultuurconnectie.

Lees meer...
Logo_Mazars
Seminar ‘Fiscaal in control voor culturele organisaties’

Elke organisatie heeft te maken met belastingwetgeving. Ook culturele organisaties hebben hier in meerdere of mindere mate mee te maken. Bent u op de hoogte van de laatste wijzigingen op het gebied van de loonbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting? Wat betekent het inzetten van vrijwilligers voor de loon- of vennootschapsbelasting? En welke btw gevolgen heeft het uitlenen van personeel? En hoe verhouden de verschillende belastingwetten zich tot elkaar? Mazars nodigt u graag uit voor het seminar ‘Fiscaal in control voor culturele organisaties’.

Lees meer...
Logo_STEAD_Advisory
Huisvestingsvraagstuk? STEAD Advisory!

Past uw huisvesting nog steeds goed bij de activiteiten die u als culturele instelling ontplooit? Of loopt u aan tegen beperkingen in huisvesting? Zit u misschien te ruim in uw jasje? Hoe sluit uw huisvesting aan op de toekomstvisie? Allemaal vragen die eens in de zoveel tijd binnen uw bedrijfsvoering naar voren komen. Niet altijd is het even gemakkelijk om daar het juiste antwoord op te formuleren. STEAD Advisory kan u daarbij helpen. Met hun ruime ervaring in het huisvesten van diverse culturele instelling kunnen zij u helpen met al uw huisvestingsvraagstukken.

Lees meer...
Logo_HIT_Profit
Voldoet u al aan de Wet Milieubeheer én informatieplicht energiebesparing?

Vanuit de Wet Milieubeheer zijn bedrijven en instellingen met een verbruik van meer dan 50.000 kWh per jaar verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen die binnen vijf jaar terugverdiend worden. Sinds 1 juli is daar de informatieplicht bijgekomen. Lees verder hoe u aan deze verplichtingen kunt voldoen.

Lees meer...
ArboNed_Checklist
Psychosociale arbeidsbelasting beperken of voorkomen?

Wist u dat u als werkgever verplicht bent om vanuit de Arbowet beleid op te stellen om zo psychosociale arbeidsbelasting te beperken of voorkomen? Heeft u nog geen PSA-beleid? Preferred supplier ArboNed heeft een praktische checklist opgesteld en verzorgt op dit vlak een staalkaart aan diensten tegen gunstig tarief voor leden van Cultuurconnectie. Bovendien organiseert Arboned vanaf september 2019 gratis kennissessies over arbeidsconflicten in het hele land. Voor meer informatie en aanmelding klikt u hier.

Logo_ZKA
Voordelig collectief verzekerd bij Zilveren Kruis

Iedereen voelt zich graag zo prettig mogelijk. Thuis, maar ook op het werk. Tegelijkertijd is het niet altijd makkelijk om fit en vitaal te blijven in een tijd waarin steeds meer van u wordt verwacht. Aandacht voor gezondheid en vitaliteit op de werkvloer is dan ook heel belangrijk. Zilveren Kruis en Cultuurconnectie hebben afspraken gemaakt om hier samen mee aan de slag te gaan. Zilveren Kruis helpt met het ontwikkelen van een beleid dat ervoor zorgt u zo gezond mogelijk kunt werken, biedt passende oplossingen en geeft advies. U staat er dus niet alleen voor!

Lees meer...
Overige

Via de overzichtspagina met onze preferred suppliers vindt u ook nog de algemene informatiepagina's van:

Preferred_Suppliers_Webpagina