BHV.NL

Al 25 jaar partner in het vergroten van bedrijfsveiligheid

Dagelijks zet BHV.nl zich in voor de veiligheid van (werkend) Nederland. Dit doen zij inmiddels 25 jaar en daar zijn ze trots op. Om dit te vieren profiteren de klanten en cursisten van BHV.nl een jaar lang van cadeaus en inspiratie voor het vergroten van de bedrijfsveiligheid. Zo ontvangen al hun cursisten dit jaar bijvoorbeeld een calamiteitenkaart cadeau bij het volgen van een cursus.

Branchegerichte aanpak

Alle producten en programma’s van BHV.nl zijn aangepast op uw specifieke branche. Qua inhoud en voorbeelden, maar ook op de manier waarop zij de stof behandelen. De docenten van BHV.nl zijn experts die precies weten wat de risico’s in uw branche zijn en waar uw medewerkers tegenaan lopen. Om de lesprogramma’s actueel te houden, stelt BHV.nl jaarlijks een nieuw lesprogramma samen op basis van de terugkoppeling van hun cursisten en docenten. Zo blijven zij aansluiten op de praktijk.

Cursuslocaties

Cursisten kunnen zich gemakkelijk inschrijven voor een cursus op één van de 60 locaties in het land. Heeft u meerdere collega’s die opgeleid moeten worden? Een optimale samenwerking begint met samen trainen. Bovendien levert dit ook nog eens voordeel op in de cursuskosten per deelnemer. Door de gunstige tariefstelling wordt het opleiden van BHV'ers via preferred supplier BHV.nl namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten. De docenten van BHV.nl komen graag bij u op locatie een cursus verzorgen.

Ledenvoordeel

Als lid van Cultuurconnectie profiteert u van kortingen op onze cursussen. De korting kan oplopen tot wel 30%!

Wilt u meer weten over het aanbod? Kijk dan op onze ledenvoordeelpagina op de website van Cultuurconnectie of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met BHV.NL. U kunt ook direct contact opnemen met Susan Evers van BHV.NL via 024 8446 544 of via s.evers@bhv.nl