Cursad

Al 25 jaar een begrip!

Sommige instellingen kennen Cursad nog maar net, maar voor anderen is Cursad een begrip. Al ruim 25 jaar bouwt Cursad aan organisaties die slagvaardig, stuurbaar, en procedureel in spelen op de snel veranderende sector. 

Cursad bouwt daarmee ook aan een fundament, want steeds meer kleine, en grote instellingen bouwen het hart van hun organisatie met Cursad. Met die groeiende club organisaties treden schaalvoordelen op die direct aangewend worden om Cursad nog slimmer te maken.

'Flow': het Cursad jaarthema

2019 Staat in het teken van communicatie en het slim uitwisselen van gegevens tussen websites en subsystemen. 2020 zal in het teken staan van de meest optimale 'flow' in de organisatie. Een natuurlijk verloop van stappen en een logische verwerking. Met zo min mogelijk beheer en waar mogelijk geheel automatisch. Een goed voorbeeld is de route van de inschrijving die vanaf de website op een heel natuurlijke wijze in het rooster van de docent verschijnt.

Slimme functies

Met slimme functies gaat het simpelweg over `als dit, dan dat`: als een conditie is bereikt dan moet je dit doen. Cursad voert zelfstandig dit soort taken op de achtergrond uit. Dat kan een maandelijks rapport zijn, de signalering per email of een geautomatiseerde correctie. Wie doet er mee en verzint nieuwe slimme trigger acties?

WordPress Plug-in

Stelt u zich voor: een technisch kant-en-klare website voorzien van alle functies en mogelijkheden die voor u van belang zijn. Het tonen en up-to-date houden van het les-, cursus- en onderwijsaanbod enerzijds, en anderzijds inschrijvingen en aanvragen zo slim verwerken dat u de meest optimale flow kunt realiseren. De webbouwer kan zich volledig concentreren op het design van de website en u bespaart aanzienlijk op de investering in de techniek.

Ledenvoordeel

Voor instellingen kleiner dan 750 leerlingen is er de Cursad Kleine Scholen Regeling 2020 en zijn de volgende onderdelen gratis:

  • App.Cursad.nl voor muziek docenten
  • 2e Cursad Cloud Seat

Voor leden van Cultuurconnectie gelden de volgende voordelen:

  • € 10,- per uur korting op ons uurtarief
  • 50% korting op gegevens conversie

Meer weten?

Erik Peter Vermaat
Tel.: 06-54728728
www.cursad.nl 
erik@cursad.nl 

Voor meer informatie: