STEAD Advisory

Voor al uw vastgoedvraagstukken

Past uw huisvesting nog steeds goed bij de activiteiten die u als culturele instelling ontplooit? Of loopt u aan tegen beperkingen in huisvesting? Zit u misschien te ruim in uw jasje? Hoe sluit uw huisvesting aan op de toekomstvisie? Allemaal vragen die eens in de zoveel tijd binnen uw bedrijfsvoering naar voren komen. Niet altijd is het even gemakkelijk om daar het juiste antwoord op te formuleren. STEAD Advisory kan u daarbij helpen. Met hun ruime ervaring in het huisvesten van diverse culturele instelling kunnen zij u helpen in al uw huisvestingsvraagstukken.

STEAD Advisory is een adviesbureau dat zich begeeft op het snijvlak van vastgoed en cultuur. Zij begeleiden processen van a tot z om te komen tot de passende huisvesting voor uw organisatie. Zowel het met u meedenken om tot de invulling van uw huisvestingsvraag te komen als het begeleiden van het ontwerpproces en realisatie kunnen zij voor u verzorgen. Zij spreken de taal van de ontwerpers en bouwers in deze processen. Maar ook begrijpen zij als geen ander wat u voor ogen heeft. Graag kruipen zij in de huid van uw organisatie om precies scherp te krijgen wat uw behoefte is. Dat doen zij vanuit hun drijfveer om betekenisvolle plekken te willen creëren. Plekken waar mensen graag komen om te genieten van mooie dingen of waar mensen juist zelf hun creativiteit kunnen ontplooien.

STEAD Advisory heeft ruime ervaring in het begeleiden en ontwikkelen van cultureel vastgoed. Zowel met diverse culturele instellingen als ook aan de zijde van de lokale overheid. Doordat zij ook aan de zijde van de lokale overheid op dit vlak actief zijn, snappen zij als geen ander wat voor partijen van belang is en kunnen zij u dus ook helpen bij de afstemming en onderhandeling die vaak met de lokale overheden gevoerd dient te worden. Ook kunnen zij u ondersteunen bij exploitatie vraagstukken over uw huisvesting. STEAD Advisory helpt u graag, met haar kennis en expertise met betrekking tot ontwikkeling/(ver)bouw van cultureel vastgoed, bij uw huisvestingsvraagstukken. Graag brengen zij met u in beeld hoe uw huisvesting eruit dient te zien en waar de kansen liggen. Of heeft u behoefte om vastgelopen proces vlot te trekken? Ook daar helpen zij u graag bij. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Kijk dan op de informatiepagina van preferred supplier STEAD Advisory. Heeft u vastgoedvraagstukken? Neem vrijblijvend contact op met Richard van Bladel, telefoon 06-29533776 of richard@steadadvisory.com

Voor meer informatie: