Zilveren Kruis

De voordelen van collectief verzekerd zijn bij Zilveren Kruis via Cultuurconnectie

Iedereen voelt zich graag zo prettig mogelijk. Thuis, maar ook op het werk. Tegelijkertijd is het niet altijd makkelijk om fit en vitaal te blijven in een tijd waarin steeds meer van u wordt verwacht.

Aandacht voor gezondheid en vitaliteit op de werkvloer is dan ook heel belangrijk. Zilveren Kruis en Cultuurconnectie hebben afspraken gemaakt om hier samen mee aan de slag te gaan. Zilveren Kruis helpt met het ontwikkelen van een beleid dat ervoor zorgt u zo gezond mogelijk kunt werken, biedt passende oplossingen en geeft advies. U staat er dus niet alleen voor!

Profiteer van de goede service en oplossingen van Zilveren Kruis

Zo betaalt Zilveren Kruis uw vergoeding binnen drie dagen uit en hebben zij een handige app en een online omgeving (Mijn Zilveren Kruis) waar u eenvoudig uw verzekeringszaken regelt. Is de wachtlijst voor uw behandeling lang? De zorgcoaches van Zilveren Kruis helpen u zoeken naar een andere behandelaar waar u sneller terecht kunt. Of geven u advies over uw zorgbehandeling.

Ook op vakantie stelt u uw gezondheidsvraag gemakkelijk via App de Vakantiedokter. Binnen 25 minuten krijgt u van een Nederlands sprekende arts via de chat een antwoord. En wilt u zelf aan de slag met uw gezondheid. Actify is de coach die u helpt stap voor stap gezonder te leven.

Meer informatie

Meer weten? Ga naar de informatiepagina van preferred supplier Zilveren Kruis. Voor een overzicht van alle extra vergoedingen volgt u deze link.