VGZ biedt een steuntje in de rug

Het zijn onzekere tijden. De maatregelen rond het coronavirus raken ons allemaal. Mogelijk heeft u vragen over het coronavirus en je zorgverzekering. Of maakt u zich zorgen om uw financiële situatie. VGZ helpt u graag verder en kijkt samen met u naar de beste oplossing.

Rekening of premie in termijnen betalen

Bij VGZ kunt u uw premie en/of zorgkosten in termijnen betalen. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op deze informatiepagina. Direct een betalingsregeling afsluiten? Ga dan naar Mijn VGZ.

Meer ondersteuning nodig?

Is in termijnen betalen niet voldoende voor u? Neem dan contact op met VGZ via 0900 - 84 90 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur). Dan kijkt VGZ samen met u naar de beste oplossing. Zo kan VGZ uw achterstand bijvoorbeeld voor u bevriezen of de betaaltermijn verruimen. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Alle informatie over corona en je zorgverzekering

Misschien heeftt u nog wel veel meer vragen over het coronavirus en uw zorgverzekering. Op deze informatiepagina probeert VGZ alle actuele vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met VGZ. Zij staan voor u klaar.

VGZ wenst u veel sterkte en gezondheid toe!