Nieuwsbrief Special: 2020, Nr. 1

Ledenvoordeel in 2020
 


Ook in 2020 kunt u als lid weer profiteren van de aantrekkelijke afspraken die Cultuurconnectie voor haar leden heeft gemaakt met verschillende partners en preferred suppliers. U kunt van diverse, veelal unieke voordelen genieten, zowel financieel (kortingen) als inhoudelijk (advies, voorlichting en ondersteuning). In deze ledenbrief informeren een aantal van onze partners en preferred suppliers u over lopende zaken, aantrekkelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen. Dus lees snel verder om uw unieke voordeel eruit te halen!

Mazars_Weerstandsvermogen_4x3
Begrip van risico's voor het gewenste weerstandsvermogen

Als accountantsorganisatie actief binnen de public sector krijgt Mazars regelmatig de vraag wat de gewenste omvang van het eigen vermogen dient te zijn. Hoewel er vaak geen eenduidig antwoord op deze vraag bestaat, kan Mazars stichtingen en verenigingen begeleiden bij het proces om tot een gefundeerde onderbouwing van de gewenste omvang van het eigen vermogen te komen.

Lees meer...
STEAD_Nieuwbouw_Zuidplein_4x3
Huisvestingspecialisten voor culturele voorzieningen

STEAD Advisory begeeft zich op het snijvlak van vastgoed en cultuur. Zij begeleiden uw vastgoedvraagstukken en kijken samen met u naar de juiste passende huisvesting voor uw organisatie. Dat doen zij vanuit het perspectief dat u zo optimaal mogelijk moet kunnen functioneren in uw huisvesting.

Lees meer...
Concordia_de_Keizer_CC_4x3
Cultuurconnectie Risk

Concordia de Keizer is partner van Cultuurconnectie onder het label ‘Cultuurconnectie Risk’. Zij brengen samen met u uw verzekerbare risico’s in kaart en geven adviezen en oplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke situatie. Ook kunt u gebruikmaken van een verzekeringsscan. Speciaal voor leden van Cultuurconnectie is deze scan gratis en eenvoudig online aan te vragen.

Lees meer...
Logo_SDIM_New_4x3
Full service online marketing

SDIM is een full service online marketing bureau uit Haarlem. Het optimaal spenderen van iedere online marketing euro door een agency vergt vakmanschap, vertrouwen, inzichtelijk resultaat en eerlijkheid. Het businessmodel van SDIM is gericht op het bouwen van lange klantrelaties en hun doel is om high-end online marketing dienstverlening voor een aantrekkelijk tarief mogelijk te maken.

Lees meer...
Logo_ACM
Inclusief Leiderschap: laatste plekken!

De Academie voor Cultuurmanagement gelooft dat cultuur je horizon verbreedt. Daarom willen ze bijdragen aan een uitnodigende, vrolijke en vitale culturele sector die zoveel mogelijk mensen bereikt en betrekt. De Academie is voor iedereen die in een culturele organisatie werkt: van medewerker tot manager en van vrijwilliger tot lid van de raad van toezicht.

Lees meer...
Planned_Culture_Bemiddelaar_4x3
5 tips om organisatie van cultuureducatie makkelijker en leuker te maken

Het plannen en organiseren van cultuureducatie is een tijdrovend en intensief proces waarbij je met veel betrokkenen hebt te maken. Uit gesprekken met planners van bemiddelaars, regisseurs en culturele instellingen door het land, heeft Planned Culture vijf planningsuitdagingen op een rijtje gezet en geven zij aan hoe zij organisaties hierin ontzorgen.

Lees meer...
ZKA_Nieuwsbrief_2020_4x3
Beter in je vel op het werk? Zilveren Kruis helpt

Als je je goed voelt, vliegt het werk door je handen en zorg je voor een positieve sfeer. Daag jezelf, medewerkers en collega’s uit met de Beter-in-je-vel-Bingo of doe inspiratie op in één van de Gezond Ondernemen dossiers van Zilveren Kruis. Daar beluister je een podcast over Waardevolle Gesprekken, test je het zitgedrag van jouw organisatie en vind je prikkelende stellingen. Ga meteen aan de slag!

Lees meer...
Logo KAeP
Governance Code Cultuur 2019

Onlangs is de Governance Code Cultuur 2019 gepresenteerd. Wellicht een goede aanleiding om de governance binnen uw eigen organisatie weer eens met het bestuur of de raad van toezicht te bespreken. Bent u al klaar voor de Code 2019? De adviseurs van KAeP NOTARIS denken graag met u mee over de wijze waarop binnen uw organisatie vorm kan worden gegeven aan de uitvoering van die Code.

Lees meer...
BHV.nl_Logo
Een veilig 2020 met BHV.NL

Als het gaat om veiligheid neem je liever geen risico’s. Dan wilt u voorbereid zijn. Want wat als er ineens brand uitbreekt of een collega onwel wordt? Ook dit jaar wilt u uw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. Misschien bent u er zelfs helemaal klaar voor om de volgende stap in bedrijfsveiligheid te zetten. BHV.NL helpt u graag bij het inrichten of actueel houden van uw complete bedrijfsnoodorganisatie.

Lees meer...
Logo_Drevast_Breed
Besparen op uw onroerendezaakbelasting

Drevast onderzoekt of u kunt besparen op uw onroerende-zaakbelasting (OZB), voor leden van Cultuurconnectie op basis van no cure no pay. Voor u betekent dit geen moeite of onnodige kosten en wél kans op besparen.

Lees meer...
Stadhouders_Logo_4x3
Quickscan AVG

Een verwerkingsregister, verwerkersovereenkomst, privacybeleid, privacy officer en een protocol bij datalekken. Het komt u vast bekend voor. De AVG dwingt uw organisatie om privacymaatregelen te nemen. Vraagt u zich af of uw organisatie voldoet aan de privacyregels? Stadhouders Advocaten biedt u een quickscan AVG aan. Hierbij vertalen zij het juridische naar praktisch advies. Interesse? Neemt u dan contact op met Hanna Hoegee van Stadhouders Advocaten.

Lees meer...
VGZ_Gezondleven_mentaal_4x3
Goed slapen kunt u leren

Goed slapen en uitgerust wakker worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ligt u regelmatig te piekeren, woelen en naar het plafond te staren? Dan kan preferred supplier VGZ u helpen om uw slaap te verbeteren. Ook als u niet bij VGZ verzekerd bent. VGZ biedt u een gratis workshop van BeLife: slapen kunt u leren. Ontdek u eigen slaappatroon en leer meer over de fabels en feiten over slapen, het verbeteren van uw slaapomgeving en ontvang de beste slaaptips. Slaap lekker!

Lees meer...
Preferred_Suppliers_Webpagina
Overige

Via de overzichtspagina met onze partners en preferred suppliers vindt u ook nog de algemene informatiepagina's van:

Voor eventuele vragen of wensen betreffende collectief ledenvoordeel kunt u contact opnemen met Commercieel Manager, René de Kok, telefoon 030-2303740 of e-mail r.dekok@cultuurconnectie.nl

Lees meer...