BHV.NL

Een veilig 2020 met BHV.NL

Als het gaat om veiligheid, neemt u liever geen risico’s. Dan wilt u voorbereid zijn. Want wat als er ineens brand uitbreekt of een collega onwel wordt? Ook dit jaar wilt u uw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. Misschien bent u er zelfs helemaal klaar voor om de volgende stap in bedrijfsveiligheid te zetten. BHV.NL helpt u graag bij het inrichten of actueel houden van uw complete bedrijfsnoodorganisatie. Daarom hebben zij iets leuks voor u om het jaar goed te beginnen.

Test uw kennis

Binnen uw branche krijgt u als BHV’er te maken met mensen van alle leeftijden. Dat kan best een uitdaging zijn, want als het gaat om hulpverlening brengt iedere levensfase andere risico's met zich mee en vraagt iedere levensfase om een andere aanpak. Hoe gaat u daarmee om? Weet u altijd wat u moet doen? Doe de ‘BHV door het leven’-test en ontdek of uw BHV-kennis up-to-date is.

Daarom BHV.NL!

Kennis is essentieel, maar BHV.NL vindt het minstens net zo belangrijk dat uw BHV’ers kunnen én durven handelen als het erop aankomt. Daarom schenkt BHV.NL binnen hun cursussen veel aandacht aan het ontwikkelen en stimuleren van zelfvertrouwen. Zo zorgen zij ervoor dat uw medewerkers hun kennis ook daadwerkelijk durven toe te passen in de praktijk.

Een branchegerichte aanpak

Op deze manier ondersteunt BHV.NL organisaties al meer dan 25 jaar bij het inrichten van hun bedrijfsveiligheid. Deze ervaring zetten zij in door branchegericht te werken. Dat betekent dat al hun programma’s en producten aangepast zijn op uw branche. Soms vraagt hulpverlening in uw branche namelijk net even wat andere handelingen dan de reguliere hulpverlening. Aan het begin van elke cursus inventariseren zij daarom de leerbehoefte en de voorbeelden of ervaringen uit de werkpraktijk. Dit helpt ons nog beter de koppeling naar de werkpraktijk van de individuele cursist te maken. De voorbeelden die BHV.NL gebruikt zijn herkenbaar, zodat de nieuwe kennis en vaardigheden direct in de praktijk gebracht kunnen worden.

TIP: Heb u binnen uw organisatie een klein aantal BHV’ers, maar wil je toch graag een incompany-cursus volgen? Overweeg dan eens met andere culturele instellingen bij u in de buurt een training in te plannen!

Meer weten?

De afgelopen 25 jaar hebben veel van uw collega-organisaties met veel tevredenheid gebruik gemaakt van de afspraken die bij de jarenlange samenwerking tussen BHV.NL en Cultuurconnectie horen. Bent u ook op zoek naar inspiratie om de bedrijfsveiligheid van uw organisatie te vergroten? Neem dan vrijblijvend contact met hen op en ontdek wat BHV.NL voor uw organisatie kan betekenen of kijk op de informatiepagina op de website van Cultuurconnectie.

Contact

Antoinette Lintsen
Email: a.lintsen@BHV.NL 
Telefoon: 024 – 844 65 46