Direct besparen op energiekosten

HIT Profit

Los van het gezondheidsaspect, staan veel ondernemers in de cultuursector momenteel ook voor een financiële uitdaging. De inkomsten lopen terug, maar vaste kosten zoals energiekosten blijven doorlopen. Door teruglopende inkomsten is kostenbesparing op dit moment van doorslaggevend belang. HIT Profit is als onafhankelijk kennispartner voor energie dé aangewezen partner en geeft graag betekenis aan de huidige uitdaging.

HIT Solution

U kunt als ondernemer direct kosten besparen door inzicht te krijgen in uw zakelijk energieverbruik. De energieanalisten van HIT Profit helpen u graag om aan de slag te gaan met energiebesparende acties die niets of weinig kosten, maar die wel direct een besparing opleveren. Door gebruik te maken van de HIT Solution heeft u 24/7 inzicht in uw energieverbruik en kunt u de op maat gemaakte besparingsadviezen raadplegen.

Voldoen aan wetgeving

Naast een directe besparing en verduurzaming word u als ondernemer ook gehouden aan de voorschriften van de Wet milieubeheer en informatieplicht. Wat zijn de regels en hoe kunt u dit realiseren? HIT Profit begrijpt dat u alle hulp hierbij goed kunt gebruiken.

Over HIT Profit

Als ondernemer haalt u resultaat door het verhogen van uw opbrengsten en het verlagen van uw kosten. Het scherp inkopen van energie, verduurzamen en voldoen aan wetgeving wordt voor u steeds belangrijker. Mogelijk ontbreekt het u de tijd en kennis om dit zelf te doen. HIT Profit helpt u in 3 overzichtelijke stappen:

  1. het verkleinen uw energiebehoefte
  2. het toepassen van duurzame oplossingen die renderen
  3. het kostenefficiënt en slim inkopen van de resterende energie

HIT Profit vertelt u graag meer hoe u eenvoudig op uw energiekosten kunt besparen. Tijdens een vrijblijvende afspraak lichten zij tevens toe wat de wetgeving inhoudt en hoe u hier als ondernemer mee om kunt gaan.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Frank van Oers via frank@hitexpert.nl of telefonisch via 06-29017898. Bekijk ook de speciale informatiepagina van HIT Profit bij Cultuurconnectie of bezoek hun eigen website: www.hitprofit.nl