STEAD Advisory

Vastgoedvraagstukken tijdens coronatijden

De huidige omstandigheden door COVID-19 vragen mogelijk in de nabije toekomst voor structurele aanpassingen aan uw huisvesting. Op dit vlak is STEAD Advisory uw partner voor begeleiding van betreffende proces. Met de nodige kennis en specialistische partijen kunnen zij u goed bijstaan. STEAD Advisory begeeft zich op het snijvlak van vastgoed en cultuur, begeleidt uw vastgoedvraagstukken en kijkt samen met u naar de juiste passende huisvesting voor uw organisatie.

STEAD Advisory werkt vanuit het perspectief dat u zo optimaal mogelijk moet kunnen functioneren in uw huisvesting. Vanuit hun jarenlange ervaring en opgebouwde kennis met betrekking tot het realiseren van passende huisvesting voor culturele instellingen zowel op het vlak van gebruik als het begeleiden van bouwprocessen zijn zij de ideale partner voor uw. STEAD Advisory ontzorgt u, verrijkt uw organisatie met kennis over bouwen en draagt zorg dat u aan het einde van het project kan terug kijken op een geslaagde verbouwing/ontwikkeling/renovatie, die de kwaliteit heeft die u mocht verwachten en binnen budget gerealiseerd is. Uiteraard kunnen zij u ook reeds in studie of verkennende fase bijstaan. Haalbaarheidsstudies voor huisvestingsvraagstukken stellen zij graag met u op. STEAD Advisory is werkzaam zowel voor de culturele instellingen zelf als voor de overheden die betreffende vastgoed in veel gevallen in eigendom hebben.

In het verleden hebben zij onder andere een studie gedaan naar de herhuisvesting van Dans Ateliers in Rotterdam, de begeleiding van het ontwerpproces voor De Nieuwe Nobelaer te Etten Leur tot en met aanbesteding namens de gemeente Etten Leur, de begeleiding van de initiatieffase van het project renovatie Museum Boijmans Van Beuningen tot en met politieke besluitvorming namens de Gemeente Rotterdam. Momenteel werken zij onder andere voor de Gemeente Den Bosch als projectleider voor de nieuwbouw van het Theater aan de Parade, is recentelijk de nieuwbouw van Theater Zuidplein in Rotterdam opgeleverd en starten zij binnenkort met de begeleiding van het ontwerp voor onder andere een dorpscentrum in Zwartewaal.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Kijk dan op de informatiepagina van preferred supplier STEAD Advisory. Heeft u vastgoedvraagstukken? Neem vrijblijvend contact op met Richard van Bladel, telefoon 06-29533776 of richard@steadadvisory.com