Veiligheid in de cultuurbranche

BHV.nl

Het zijn onzekere tijden waarin veiligheid een grote rol speelt. Niet alleen fysieke veiligheid, maar ook psychische veiligheid. Frustratie over extra maatregelen, onbegrip over controles of ruzie over zitplaatsen. Dit zorgt voor de nodige risico’s voor zowel uw medewerkers, als uw bezoekers en klanten. Risico’s die u helaas niet kunt voorkomen, maar waar u zich wel op voor kunt bereiden. BHV.NL leert uw medewerkers met zekerheid te handelen in onveilige- of ongevalssituaties. Ontdek wat BHV.NL voor u kan betekenen.

Daarom BHV.NL!

Veiligheid staat of valt met de inzet en het handelen van uw medewerkers en hoe uw BHV-team op elkaar ingespeeld is. U kunt nog zo goed weten hoe u een gebouw moet ontruimen of wat u moet doen bij een ongeval, maar als u mensen niet durft aan te spreken of durft te handelen, heeft u niets aan theoretische kennis. Daarom schenkt BHV.nl in hun trainingen veel aandacht aan het ontwikkelen en stimuleren van zekerheid in handelen en staat bij hen de cursist centraal.

Een unieke aanpak

In hun cursussen maakt BHV.NL gebruik van verschillende werkvormen, zoals het maken en uitvoeren van opdrachten, het gebruik van taakkaarten, scenario-oefeningen, ontruimingsoefeningen, continu leren en trainingsacteurs. Zo zorgt BHV.NL ervoor dat uw medewerkers hun kennis daadwerkelijk durven toepassen in de praktijk en dus met zekerheid kunnen handelen. Zij hebben zelfs een speciaal vernieuwd lesprogramma speciaal voor de cultuurbranche dat net vernieuwd is.

Ledenvoordeel

Als lid van de Cultuurconnectie profiteert u van kortingen op de cursussen van BHV.NL. De korting kan oplopen tot wel 30%! Wilt u meer weten over het aanbod? Kijk dan op de informatiepagina bij Cultuurconnectie of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met BHV.NL. U kunt ook direct contact opnemen met Susan Evers van BHV.NL via 024-8446544 of via s.evers@bhv.nl.