Mailing 2021.92.840.JB.jwk

REMINDER: najaarscongres 2021 Cultuurconnectie
 
ALV_duotone_banner_2021.11


Geachte relatie,

Morgen, woensdag 17 november 2021, vindt het publiek toegankelijke najaarscongres 2021 van Cultuurconnectie plaats bij Rozet in Arnhem. De bijeenkomst is nog steeds toegankelijk voor publiek, echter u kunt er ook voor kiezen om het congres via Zoom te volgen. Mocht u onze eerdere uitnodigingen gemist hebben of u had zich nog niet aangemeld, dan kan dat alsnog via het online aanmeldformulier voor genodigden. Wanneer u zich aanmeldt en daarbij opteert voor online deelname, ontvangt u na aanmelding direct een geautomatiseerde bevestiging met daarin de link naar de Zoom-sessie.

Programma 17 november 2021
14:30 uurStart middagprogramma plenair: welkom en opening door Jenny Doest (directeur-bestuurder Rozet) introductievideo Rozet, welkom door Ahmed Marcouch (burgemeester gemeente Arnhem).
14:35 uurIntroductie van het thema en uitleg over de bijeenkomst door gespreksleiders Jantien Westerveld (voorzitter Cultuurconnectie) en Jan Brands (directeur Cultuurconnectie).
14:40 uurKey-note speech door Sybrig van Keep (oprichter Issuemakers) over de relevante issues voor onze branche(s) in relatie tot de aanstaande Gemeenteraadsverkiezingen.
15:10 uurIntermezzo iktoon 2021
15.15 uurPanelgesprek: ongelijkheid in de samenleving in relatie tot de issues in het werkveld, belicht vanuit twee perspectieven: inclusiviteit en participatie van burgers (iktoon). Panelleden: Wimar Jaeger (oud wethouder Gemeente Hilversum en interim-burgemeester Oostzaan), Sanne Scholten (directeur LKCA) en Malika el Mouridi (Diversity and Inclusion Officer Coöperatie VGZ).
15:50 uurPresentatie door Jan-Willem Kluën (projectmanager Cultuurconnectie): lancering van het Europese MIX Music Education Platform, een online omgeving voor internationale kennisdeling.
16:00 uurPauze
16:30 uurIntermezzo iktoon 2021
16:35 uurPanelgesprek over de kwaliteit en betaalbaarheid van het sociaal domein door samenwerking met cultuur, waarbij de onderwerpen impact(meting), multifunctionele organisaties aan bod komen. Panelleden: Jenny Doest (directeur-bestuurder Rozet), Teddy Vrijmoet (directeur-bestuurder Lindenberg), Fedor Heida (senior beleidsmedewerker VNG) en Lotte van Opstal (programmamanager PhiLaLa, Stg. Philadelphia).
17:05 uurPresentatie van Flarden2025, een project dat harmonieorkesten, fanfares en brassbands op de kaart zet.
17:25 uurIntermezzo iktoon 2021
17:30 uurPanelgesprek over informatiesamenleving en digitalisering, vanuit het perspectief van het culturele werkveld: (ondersteunings)software, de digitalisering van het aanbod en digitale marketing. Panelleden: Pim Luiten (directeur-bestuurder VRIJDAG), Robert Vroegindeweij (directeur-bestuurder Muziekschool Zeeland, bestuurslid EMU) en Albert Barth (eigenaar Kleinkunstig).
18:00 uurVerrassende dagafsluiting
18:15-18:45 uurNetwerkborrel

(laatste update: 16 november 2021, 14:00 uur)

Aanmelden

Deelname aan het najaarscongres van Cultuurconnectie is gratis. Wilt u deelnemen aan het najaarscongres? Meld u dan aan via het aanmeldformulier voor genodigden.

ATTENTIE: leden van Cultuurconnectie hebben een separate uitnodiging ontvangen. Bent u lid van Cultuurconnectie en is dit bericht aan u doorgestuurd? Maak dan niet gebruik van het bovenstaande aanmeldformulier voor het congres. Het aanmeldformulier voor leden bevat namelijk ook opties ten aanzien van de ALV en cao-ledenraadpleging op 18 november 2021 en is terug te vinden via de informatiepagina op het besloten Ledennet.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het najaarscongres of bent u op zoek naar aanvullende praktische informatie? Ga dan naar de speciale informatiepagina. Mocht u nog aanvullende informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op via info@cultuurconnectie.nl of 030-2303740.

Met vriendelijke groet,


Jan Brands
Directeur Cultuurconnectie