VU Den Bosch

Onlangs is Volksuniversiteit Den Bosch lid geworden van onze branchevereniging en Cultuurconnectie heet hen van harte welkom. Hieronder stellen zij zich kort aan u voor.

De Volksuniversiteit Den Bosch werkt al meer dan 95 jaar aan een laagdrempelig, breed aanbod van educatieve en culturele activiteiten voor een brede doelgroep volwassenen in ’s-Hertogenbosch en omliggende regio’s. Dat aanbod aan activiteiten was in de loop van de tijd gegroeid tot zo`n 300 cursussen per jaar.

"Doordat het aantal cursisten de afgelopen jaren gestaag afnam, we hoge vaste kosten hadden en ook door de covid crisis, hebben we stevig moeten reorganiseren. Na een turbulente tijd hebben we in september toch weer een mooi nieuw cursusaanbod kunnen neerzetten met veel talen, cultuur en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we in samenwerking met Huis73. Dit biedt in de toekomst veel mogelijkheden om nieuw aanbod te ontwikkelen. Met de blik op de toekomst en gericht op samenwerking zijn we lid geworden van cultuur connectie. We kijken uit naar het contact met de andere leden."

Bart Louwers, voorzitter Volksuniversiteit Den Bosch.

Plan uw route