Nieuwsbrief 9, 6 juli 2021

Winnaars iktoon challenge 2021 | handreiking NPO | zomergroet
 
2021.06.30_iktoon_challenge_2021_winners_banner.jpeg
Winnaars iktoon challenge 2021

De afgelopen maand stond de promotiecampagne iktoon in het teken van Open Up! Voor iedereen die actief met kunst en cultuur bezig is een aantrekkelijk en actueel thema omdat er dankzij de versoepelingen van de corona-maatregelen weer samen gespeeld, gedanst, gezongen en gemaakt kan worden. Ook de Challenge van dit jaar had als thema Open Up! Met maar liefst 170 inzendingen vanuit alle windstreken van ons land heeft Nederland zich wederom van zijn creatieve kant laten zien. De jury, bestaande uit de winnaars van de iktoon-Challenge 2020, heeft na uitvoerige overwegingen en overleg de winnaars per provincie uitgeroepen.

Lees meer...
2021.07.06_NPO_kinderen_magenta.jpg
Handreiking Nationaal Programma Onderwijs

Vanaf 6 juli 2021 is de nieuwe handreiking vanuit het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) online beschikbaar gekomen. Daarnaast zijn er ook twee flyers beschikbaar, welke bedoeld zijn om met name de Medezeggenschapsraden in het primair en voortgezet onderwijs te bereiken met een versie voor de ouders die door een ieder ingezet kunnen worden. De flyers zijn bedoeld om medezeggenschapsraden alert te maken op de schoolplannen en NPO-plannen die na de zomer op school een concretere uitwerking gaan krijgen. Ook zijn ze bedoeld om in het algemeen te wijzen op de positie en het belang van kunst en cultuur in het onderwijs. De documenten zijn beschikbaar via de website van het LKCA en via de website van Cultuurconnectie.

Lees meer...
Zomer_impressie
Fijne zomer!

Tijdens de zomerperiode is het kantoor van Cultuurconnectie in verband met vakanties beperkter bezet. Wel zijn we de gehele zomer telefonisch en via e-mail bereikbaar. De eerstvolgende nieuwsbrief kunt u eind augustus tegemoet zien. Namens bestuur, directie en medewerkers wensen wij u een hele fijne zomer toe!

 
Certificering
 
Logo_CBCT_4x4

Onlangs ontving het volgende lid van Cultuurconnectie het certificaat 'Kwaliteit in Beeld':

Cultuurconnectie feliciteert Jeanine Yperlaan (CKS) én haar medewerkers met het behalen van het certificaat 'Kwaliteit in Beeld'.

Een overzicht van alle gecertificeerde organisaties kunt u vinden op de website van de CBCT. Voor meer informatie over kwaliteitszorg kunt u terecht bij Jan-Willem Kluën of kijk op www.cultuurconnectie.nl/certificering.

 
Agenda
 
Logo_VU_4x4
13 oktober
LDOV-COV bijeenkomst

Het eerstvolgende LDOV-COV zal plaatsvinden op woensdag 13 oktober 2021 om 10:00 uur.