BHV.NL

Een veilig 2020 met BHV.NL

2020 was voor heel Nederland een jaar vol onverwachte wendingen en uitdagingen. Meer dan eens is duidelijk geworden hoe belangrijk veiligheid is. Bent u er in de coronaperiode bijvoorbeeld achter gekomen dat het lastig is de bezetting van uw BHV-organisatie op orde te houden? Of dat het toch wel erg belangrijk is om op een juiste wijze om te kunnen gaan met mensen die ongepast en ongewenst gedrag vertonen of de huisregels niet naleven? Wist u al dat wij onze training 'omgaan met ongepast en ongewenst gedrag' ook online aanbieden?

Branchegerichte aanpak

Al onze producten en programma’s zijn aangepast op de cultuurbranche. Qua inhoud en voorbeelden, maar ook op de manier waarop de stof wordt behandeld. Bovendien stellen we jaarlijks een nieuw, actueel lesprogramma samen op, op basis van de terugkoppeling van onze klanten en cursisten. Op die manier blijven we aansluiten bij wat speelt bij onze klanten en wat actueel is op het gebied van bedrijfsveiligheid.

Daarom BHV.NL

BHV.NL vindt het belangrijk dat uw medewerkers kunnen én durven handelen als het erop aankomt. Daarom schenken ze binnen hun cursussen veel aandacht aan het ontwikkelen en stimuleren van zelfvertrouwen. Zo zorgen ze ervoor dat uw medewerkers hun kennis ook daadwerkelijk durven toe te passen in de praktijk! In al hun cursussen hanteren ze de maatregelen van de overheid en volgen zej het brancheprotocol veilig trainen.

Veilig en voordelig uw bhv'ers opleiden

Als lid van de Cultuurconnectie profiteert u van kortingen op de cursussen van BHV.NL. De korting kan oplopen tot wel 30%! Wilt u meer weten over het aanbod? Kijk dan op de ledenvoordeelpagina of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met BHV.NL. Dit jaar verwachten zij extreme drukte in de maanden maart en april en van september tot en met oktober. Wilt u in één van deze maanden een training volgen? Plan dan zo snel mogelijk een training in. Kijk op de ledenvoordeelpagina op de website van Cultuurconnectie of neem direct contact op met Susan Evers van BHV.NL via 024 8446 544 of via s.evers@bhv.nl.