Academie voor Cultuurmanagement

De Academie voor Cultuurmanagement gelooft dat cultuur je horizon verbreedt. Daarom willen ze bijdragen aan een uitnodigende, vrolijke en vitale culturele sector die zoveel mogelijk mensen bereikt en betrekt. De Academie is voor iedereen die in een culturele organisatie werkt: van medewerker tot manager en van vrijwilliger tot lid van de raad van toezicht.

Inclusief Leiderschap: extra serie!

In drie interactieve (en hopelijk live) sessies wissel je van gedachten met collega’s, maar je gaat ook zelf hard aan de slag! Met drie topsprekers uit het veld raak jij geïnspireerd om ook jouw organisatie divers(er) inclusief te maken. Na enorm veel animo voor de eerste reeks dit jaar van inclusief leiderschap: de praktijk heeft de Academie nieuwe data gepland. De tweede reeks gaat vanaf 6 april van start. Wees er snel bij, want vol=vol!

Bootcamp Financieel Management

Begin je jaar goed en leer in de driedaagse bootcamp hoe je zelf een projectbegroting maakt en beoordeelt. Of wat dacht je van een jaarbegroting maken, de jaarrekening lezen en stuurinformatie maken? Het mooie aan deze bootcamp is dat je niet met droge theorie gaat werken: je gaat echt aan de slag en je oefent veel met diverse cases. Ook krijg je alle ruimte voor eigen inbreng. Meld je snel aan, er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Ledenvoordeel
De Cultuurconnectie heeft in samenwerking met de brancheverenigingen binnen de Federatie Cultuur, een mantelovereenkomst met de Academie voor Cultuurmanagement afgesloten op het gebied van scholing. De overeenkomst maakt dat leden met 15% korting gebruik kunnen maken van deze training en de andere open opleidingen.

Contact

Kijk voor meer informatie op de ledenpagina op de website van Cultuurconnectie of op de website van de Academie voor Cultuurmanagement. De Academie is ook te volgen op Instagram en Facebook.