Academie voor Cultuurmanagement

De Academie voor Cultuurmanagement gelooft dat cultuur je horizon verbreedt. Daarom willen ze bijdragen aan een uitnodigende, vrolijke en vitale culturele sector die zoveel mogelijk mensen bereikt en betrekt. De Academie is voor iedereen die in een culturele organisatie werkt: van medewerker tot manager en van vrijwilliger tot lid van de raad van toezicht.

Incompany

Ook als u behoefte heeft aan maatwerk zoals een trainingsdag, coaching of advies, kunt u bij de Academie voor Cultuurmanagement terecht. Vanaf dit najaar bieden zij Inclusief Leiderschap: de praktijk als incompany aan. Dit programma is ontwikkeld met de Code Diversiteit & Inclusie en de BeHrgroep. Bent u op zoek naar iets op maat of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met de Academie voor de mogelijkheden.

Contact

Meer weten? Kijk dan op de informatiepagina van de Academie op de website van Cultuurconnectie of neem direct contact met hen op.

Marjolein de Boer, programmaleider: 06-26058404
Cathelijne Feenstra, communicatie: 06-47432918

Meer informatie is natuurlijk ook te vinden op website van de Academie voor Cultuurmanagement. U kunt hen ook volgen op Instagram en Facebook.