Zilveren Kruis

Als je maar gezond bent. Die uitdrukking kennen we allemaal. Omdat het waar is. Gezondheid is het belangrijkste wat er is. Voor uzelf, voor de mensen om u heen en voor uw medewerkers.

Maar wanneer ben je gezond? Dat gaat over meer dan niet ziek zijn. Er zijn veel factoren van invloed op gezondheid. De omgeving, relaties met familie, vrienden, en ook werk speelt een belangrijke rol. Cultuurconnectie en Zilveren Kruis helpen u graag om zo gezond mogelijk te leven met extra vergoedingen in de collectieve zorgverzekering. Zoals bijvoorbeeld extra fysiotherapie, een vergoeding voor een slaapcursus of online zelfhulpmodules die u helpen bij bijvoorbeeld stress of andere mentale klachten.

Aantrekkelijke korting en services

Ook krijgt u een aantrekkelijke korting op de basisverzekering en de aanvullende (tandarts)verzekeringen. En u profiteert van de service van Zilveren Kruis. Declareren regelt u eenvoudig online in Mijn Zilveren Kruis of via de Zilveren Kruis app: binnen 3 werkdagen staat het geld op uw rekening. De Zorgcoach helpt u bij wachtlijstbemiddeling en geeft advies over een medische klacht, diagnose of behandeling. En met de app Zilveren Kruis Wijzer krijgt u antwoord van (medisch) experts, waar u ook bent.

Nieuwsgierig naar het aanbod van Zilveren Kruis in 2022? Nog even geduld!
Bent u al verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan ontvangt u uiterlijk 12 november aanstaande alle informatie over uw zorgverzekering in 2022 en weet u wat je zorgverzekering gaat kosten. Bent u nog niet verzekerd bij Zilveren Kruis? Lees dan over de voordelen op onze informatiepagina.