Voorzitter LDOV-COV

Els Schrama stelt zich aan u voor

Sinds het najaar van 2020 heeft het LDOV-COV een nieuwe voorzitter gevonden in de persoon van Els Schrama, directeur van Volksuniversiteit Utrecht. Zij stelt zich graag aan u voor.

“Mijn naam is Els Schrama. Na een loopbaan als docent in kunstonderwijs (Codarts en HKU) en als directeur in het speciaal onderwijs ben ik eind 2019 directeur geworden van de Volksuniversiteit Utrecht. Ik heb een passie voor organiseren, inspireren en verbinden. Binnen de Volksuniversiteit Utrecht werk ik samen met een klein professioneel team. We werken hard aan een oprecht en inspirerend aanbod voor onze stadsgenoten. Ik was daar nog maar drie maanden begonnen toen de coronacrisis volledig losbarstte. Een bijzondere tijd, waarin de Volksuniversiteit Utrecht dankzij de online lessen heeft overleeft. Dat vroeg opnieuw om inspireren en verbinden - maar dan op afstand - en gelukkig heeft dat goed gewerkt. Wij kijken graag vooruit en hopen dat het in september weer normaal wordt.”

“Het voorzitterschap van de LDOV-COV heb ik op me genomen omdat ik geloof dat er, naast grote verschillen, vooral een verband is tussen de verschillende volksuniversiteiten. Als voorzitter van het LDOV-COV wil ik graag de overeenkomsten versterken. In samenwerking met onze brancheorganisatie Cultuurconnectie is dat een mooie opgave waarvoor ik mij volledig ga inzetten.”

Voor meer informatie: