Ledenbrief 2022.36.840.JB.kk

OPROEP: Bouw mee aan voorjaarscongres 'muren' op 8 en 9 juni
 
2022.06.08-09_ALV_congres_duotone_banner

Geachte {heermevrouw} {achternaam},

Op woensdag 8 en donderdag 9 juni aanstaande geven wij u graag het gereedschap en het podium tijdens ons voorjaarscongres bij Cultuurconnectie-lid Nieuwe Veste in Breda. U bepaalt zelf -samen- de vorm en de inhoud! Het thema ‘Muren’ loopt als een rode draad door deze twee dagen. Muren om te slechten of muren die ons stutten. Niet alleen vanwege de toepasselijke locatie, maar door het gehele programma; tijdens de netwerkmiddag, het aansluitende facultatieve avondprogramma en ook bij het congres dat na onze Algemene Ledenvergadering op de tweede dag geagendeerd staat. Noteert u 8 en 9 juni in uw agenda? En staan deze data ook al in de agenda van uw marketeer, personeelsfunctionaris of financieel controller? Iedereen is van harte welkom.

Graag willen we samen onderzoeken hoe wij als branche nog beter onze waarde kunnen tonen. Wat verwacht een gemeente (zo kort na de gemeenteraadsverkiezingen) van onze organisaties, welke grote opdrachten zijn er en hoe kunnen we nog beter samenwerken?

Bouwt u actief mee aan ons congres? Stuur dan een e-mail met uw inspirerende en creatieve ideeën, dat mag alles zijn; wat u wilt bespreken tijdens het congres en hoe gaan wij dat met elkaar vormgeven? Ook hier breken wij een traditionele muur af en bouwen dit jaar graag samen aan een congres dat aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

Nieuwe Veste_Blind Wall

'Blind Wall' in Nieuwe Veste

Thema: 'muren'

Een muur kent verschillende betekenissen, zo is het een dragend bouwsel dat deel uitmaakt van een gebouw (buitenmuren en binnenmuren), maar het kan ook een stads- en verdedigingsmuur zijn (zoals de Muur van Berlijn en de Chinese Muur). Ook in overdrachtelijke zin zijn er meerdere betekenissen aan een muur toe te kennen. Als barrière of als steile wand (tegen een muur oprijden), als afscheid (het over de muur gooien), als dragende structuur (het stond als een muur) en nog veel meer (we zie de muren op ons afkomen). Muren kan men afbreken, optrekken of tegenoplopen. Van het kastje naar de muur lopen. Uit de muur eten. Of een muurbloempje zijn. Kortom, een thema dat vanuit verschillende invalshoeken belicht kan worden. Het geeft de ruimte voor meer dan één opvatting of visie. We geven daarom onze leden deze editie de kans om de inhoud van het congres zelf te laten bepalen, om het event samen tot een succes te maken. Vergelijkbaar met het Makersbase in Nieuwe Veste: INSPIREREN. EXPERIMENTEREN. CREEËREN!

Meer informatie?

Binnenkort ontvangt u de uitnodiging voor ons voorjaarscongres en het bijbehorende programma. Wilt u alvast meer weten over het voorjaarscongres of bent u op zoek naar aanvullende praktische informatie? Houd dan de informatiepagina op het besloten Ledennet in de gaten. Mocht u nog aanvullende informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op via info@cultuurconnectie.nl of 030-2303740.

Met vriendelijke groet,


Jan Brands
Directeur Cultuurconnectie