Ledenbrief 2022.45.840.JB.jwk

UITNODIGING: Voorjaarscongres 2022 & ALV Cultuurconnectie 8 en 9 juni
 
2022.06.08-09_ALV_congres_duotone_banner


Geachte {heermevrouw} {achternaam},

Op woensdag 8 en donderdag 9 juni 2022 organiseren wij het Voorjaarscongres 2022 bij onze lidorganisatie Nieuwe Veste in Breda. Tijdens het Voorjaarsconges vinden exclusief voor onze leden op de eerste dag netwerksessies en een informeel avondprogramma plaats. Op de tweede dag zetten wij het congres voort met de Algemene Ledenvergadering (ALV) en aansluitend een inhoudelijke middagprogramma dat ook voor niet-leden toegankelijk is. Wij willen u hierbij van harte uitnodigen om op 8 en 9 juni 2022 samen te komen als leden én als branchegenoten.

Thema

Tijdens het Voorjaarscongres 2022 loopt het thema 'muren’ als een rode draad door het programma. De Nieuwe Veste is niet alleen een toepasselijke keuze qua locatie (stads- en verdedigingsmuur), maar het is ook de plek waar wij inhoudelijk met elkaar 'muren' willen gaan slechten: muren tussen mensen, tussen afdelingen, tussen organisaties, tussen culturen en tussen ideeën. Wij willen u van harte uitnodigen om ook een actieve rol te spelen tijdens het congres, door u en uw mede-congresgangers de vloer te geven om uw inspirerende en creatieve ideeën met anderen te bespreken. Stuur uw ideeën, met wat u wilt bespreken tijdens het congres en hoe wij dit met elkaar kunnen gaan vormgeven, per e-mail naar ons toe of vul deze in op het aanmeldformulier voor leden. Ook hiermee breken wij een traditionele muur af en bouwen dit jaar graag samen aan een congres dat aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

Programma 8 juni 2022

(wijzigingen voorbehouden)

15:00 uurInloop, registratie, koffie/thee
15:30 uurPlenair welkom
15:45 uurNetwerkmiddag met sessies voor:

• volksuniversiteiten
• marketeers & communicatiespecialisten
• financials & controllers
• P&O’ers (HRM)

16:45 uurPauze met drankje
17:00 uurWrap-up van netwerksessies
17:45 uurNetwerkborrel
18:30 uur
Facultatief avondprogramma: diner en bezichtiging Breda ('Blind Walls'). Indicatieprijs facultatief avondprogramma inclusief diner en wandeling 'Blind Walls': € 60,- exclusief btw. Definitieve prijs is mede afhankelijk van het aantal deelnemers.
22:00 uurEinde dag 1


N.B. Zoals bij voorgaande tweedaagse congressen heeft Cultuurconnectie ook voor het Voorjaarscongres 2022 speciale afspraken gemaakt met een plaatselijk hotel. Bij Golden Tulip Keyser -gelegen op loopafstand van Nieuwe Veste- krijgen deelnemers aan het Voorjaarscongres voordeel op de kamerprijs. Voor het speciale tarief van € 146,50, inclusief ontbijt, boekt u uw kamer voor 8 op 9 juni 2022. Geïnteresseerden kunnen reserveren door te mailen naar info@hotel-keyser.nl onder vermelding van KEY-GF19580. Deze korting geldt zolang er kamers tegen dit speciale tarief beschikbaar zijn.

Programma 9 juni 2022

(wijzigingen voorbehouden)

9:00 uurInloop, registratie (leden), koffie/thee
9:30 uurAlgemene Ledenvergadering (alleen leden, besloten)
9:30 uurAlternatief programma voor niet-deelnemers aan de ALV (rondleiding of anders)
10:30 uurPauze deelnemers ochtendprogramma, inloop/registratie deelnemers middagprogramma
11:00 uurInhoudelijk congres deel I
12:15 uurKorte pauze
12:30 uurInhoudelijk congres deel II
13:30 uurAfsluitende netwerklunch
14:30 uur

Einde dag 2

Aanmelden

Deelname aan het Voorjaarscongres 2022 van Cultuurconnectie is gratis* met uitzondering van het facultatief avondprogramma en de overnachting. Aanmelden kan via dit online aanmeldformulier. Na registratie ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving. Mocht u de Algemene Ledenvergadering onverhoopt niet kunnen bijwonen, dan kunt u zich hier afmelden en eventueel iemand anders een volmacht geven.
N.B. Indien u vragen tijdens de ALV behandeld wilt zien, kunt u dat in het aanmeldformulier aangeven.

* zie algemene inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het voorjaarscongres 2022 of bent u op zoek naar aanvullende praktische informatie? Ga dan naar de speciale informatiepagina of neem gerust contact met ons op via info@cultuurconnectie.nl of 030-2303740.

Met vriendelijke groet,


Jan Brands
Directeur Cultuurconnectie