Ledenbrief 2022.54.840.JB.kk

REMINDER: Voorjaarscongres 2022 | netwerkbijeenkomst | ALV Cultuurconnectie 8 en 9 juni
 
2022.06.08-09_ALV_congres_duotone_bannerGeachte {heermevrouw} {achternaam},

Op woensdag 8 en donderdag 9 juni 2022 organiseren wij het Voorjaarscongres 2022 bij onze lidorganisatie Nieuwe Veste in Breda. Tijdens het Voorjaarsconges vinden exclusief voor onze leden op de eerste dag netwerksessies en een informeel avondprogramma plaats. Op de tweede dag zetten wij het congres voort met de Algemene Ledenvergadering (ALV) en aansluitend een inhoudelijke middagprogramma dat ook voor niet-leden toegankelijk is. Wij willen u hierbij nogmaals van harte uitnodigen om op 8 en 9 juni 2022 samen te komen als leden én als branchegenoten. Mogelijk heeft u zich al aangemeld, maar voor het geval u dat nog niet heeft gedaan of onze eerdere uitnodiging heeft gemist, sturen wij u deze vriendelijke reminder.

Thema 'Muren'

Tijdens het Voorjaarscongres 2022 loopt het thema 'muren’ als een rode draad door het programma. De Nieuwe Veste is niet alleen een toepasselijke keuze qua locatie (stads- en verdedigingsmuur), maar het is ook de plek waar wij inhoudelijk met elkaar 'muren' willen gaan slechten: muren tussen mensen, tussen afdelingen, tussen organisaties, tussen culturen en tussen ideeën. 

Nieuwe Veste_Blind Wall

'Blind Wall' in Nieuwe Veste

Programma 8 juni 2022
(wijzigingen voorbehouden)

15:00 uurInloop, registratie, koffie/thee
15:30 uurPlenair welkom
15:45 uurNetwerkmiddag met sessies voor:

volksuniversiteiten
marketeers & communicatiespecialisten
financials & controllers
P&O’ers (HRM)

16:45 uurPauze
17:00 uurWrap-up van netwerksessies
17:45 uurNetwerkborrel
18:30 uur
Facultatief avondprogramma: diner en bezichtiging Breda ('Blind Walls'). Indicatieprijs facultatief avondprogramma inclusief diner en wandeling 'Blind Walls': € 60,- exclusief btw. Definitieve prijs is mede afhankelijk van het aantal deelnemers.
22:00 uurEinde dag 1
Programma 9 juni 2022
(wijzigingen voorbehouden)

9:00 uurInloop, registratie (leden), koffie/thee
9:30 uurAlgemene Ledenvergadering (alleen leden, besloten)
9:30 uurAlternatief programma voor niet-deelnemers aan de ALV
10:30 uurPauze deelnemers ochtendprogramma, inloop/registratie deelnemers middagprogramma
11:00 uurInhoudelijk congres deel I
12:15 uurKorte pauze
12:30 uurInhoudelijk congres deel II
13:30 uurAfsluitende netwerklunch
14:30 uur

Einde dag 2

Keynote spreker Rinske Brand: 'Wie niet kiest, wordt ook niet gekozen'
Rinske Brand Z/W

Rinske Brand, kunst- en cultuurwetenschapper, spreker, gastdocent en auteur, doet op dit moment onderzoek naar de plek en rol van cultuur in onze veranderende steden. De ruimte in onze steden staan steeds meer onder druk en daarmee ook de culturele plekken. Culturele partijen geven aan dat huisvesting een van hun grootste zorgen is. Veel partijen willen hun tijdelijke plek omzetten in een permanente, maar hoe moet dat?

Welke stakeholders zijn betrokken, wie heeft welke rol, wie betaalt wat? Is het gemeentelijk beleid nog voldoende aangehaakt op maatschappelijke trends? Er is sterke behoefte aan nieuw beleid en strategieën en aan innovatieve organisatie- en financieringsmodellen, maar deze zijn nog onvoldoende voorhanden. Rinske spreekt inmiddels zowel de taal van cultuurmakers, als die van gemeenten én die van commerciële vastgoedpartijen. Als verbinder en ‘tolk-vertaler' helpt ze deze partijen samen goede culturele plekken in de stad te realiseren en te exploiteren, nu en in de toekomst.

Aanmelden

Deelname aan het Voorjaarscongres 2022 van Cultuurconnectie is gratis* met uitzondering van het facultatief avondprogramma en een eventuele overnachting. Aanmelden kan via dit online aanmeldformulier. Na registratie ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving. Mocht u de Algemene Ledenvergadering onverhoopt niet kunnen bijwonen, dan kunt u zich hier afmelden en eventueel iemand anders een volmacht geven.
N.B. Indien u vragen tijdens de ALV behandeld wilt zien, kunt u dat in het aanmeldformulier aangeven.

* zie algemene inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het voorjaarscongres 2022 of bent u op zoek naar aanvullende praktische informatie? Ga dan naar de speciale informatiepagina of neem gerust contact met ons op via info@cultuurconnectie.nl of 030-2303740.

Met vriendelijke groet,


Jan Brands
Directeur Cultuurconnectie