Ledenbrief 2022.72.729.WvM.kk

INFORMATIE: AFAS nieuwe partner Cultuurconnectie
 


Geachte {heermevrouw} {achternaam},

Op het voorjaarscongres 2022 bespraken wij onder andere digitaliserings- en automatiseringsopgaven in de branche, een complex onderwerp met vele invalshoeken. Met het Zoom-project is gebleken dat online lesgeven niet alleen in tijden van coronamaatregelen een vervanging is van, maar ook een aanvulling op fysieke cursussen en workshops, het vergroot het publieksbereik, zorgt voor verbinding, inspiratie en artistieke ontwikkeling. En de juist werkende administratiesoftware kan de efficiëntie van uw organisatie verbeteren, juist wanneer het in de organisatie draait om mensen. Als de bedrijfsprocessen goed geregeld zijn, is er meer tijd voor bijvoorbeeld gastvrijheid. Het geeft overzicht, controle over taken, activiteiten en geldstromen. Het administratieve proces automatiseren betekent minder handwerk en is minder foutgevoelig.

Nieuwe partner

Wij introduceren dan ook graag AFAS Software als nieuwe partner van Cultuurconnectie. AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. Zij ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. AFAS werkt al jaren samen met organisaties in de cultuur, horeca, recreatie & sport om de bedrijfsprocessen te automatiseren.

Met de ERP-software biedt AFAS een alles-in-één oplossing voor uw organisatie; een goed werkende automatiseringstool en ze beschikken ook over specifieke branchekennis met betrekking tot cao, het werken met vrijwilligers, specifieke CRM-inrichting in relatie tot fondsenwerving en vriendenbijdragen, abonnement facturering, eventplanning, subsidie control en begroting & administratie.

“Bij AFAS streven we naar het optimaal automatiseren van financiële processen. Het doel is: ‘boekhouden met het licht uit’. Dit bereik je door zoveel mogelijk handelingen door de software te laten uitvoeren en de boekhouding een logisch gevolg te maken van je bedrijfsprocessen.”

Doordat zowel de payroll-, project- als logistieke administratie met AFAS Software worden vastgelegd, is de boekhouding altijd actueel. De journaalposten worden automatisch gegenereerd vanuit een salarisuitbetaling, declarabele uren leiden tot een verkoopfactuur en ingekochte materialen zorgen voor mutaties in het inkoopboek. Abonnementen factureren met één druk op de knop; repeterend administratief werk leent zich namelijk uitstekend om geautomatiseerd te worden.

Met AFAS Software beschikt de organisatie over één geïntegreerd softwarepakket voor alle bedrijfsprocessen. De ERP-software is een totaaloplossing voor uw HRM, payroll, inkoop, financiële administratie, CRM, projectadministratie, workflow- en documentmanagement.

Uw voordeel? Alle gegevens hoeven maar één keer te worden vastgelegd. En verrassend veel processen hebben met elkaar te maken. Zo profiteert de boekhouding van een goedgevuld CRM en is een factuur een logisch vervolg van de projectadministratie of een verkoop. Medewerkers hoeven steeds herhalende taken niet meer handmatig uit te voeren, het verkleint de kans op fouten en bespaart bovenal tijd. Een lid van Cultuurconnectie krijgt bovendien bij de keuze voor de software van AFAS, afhankelijk van de grootte van de licentie afname, cursusvouchers voor het volgen van een tot enkele dagen gratis training voor een medewerker. Aanvullend wordt de software de eerste 3,5 maanden, na ondertekening van het contract, gratis beschikbaar gesteld.

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met Daniël Pauw, salesmanager cultuur van AFAS Software, per telefoon 06-13037266 of stuur een e-mail naar daniel.pauw@afas.nl. Meer informatie over AFAS vindt u op de informatiepagina op de website van Cultuurconnectie. Voor algemene vragen over de diverse ledenvoordelen bij Cultuurconnectie kunt u contact opnemen met René de Kok, commercieel manager van Cultuurconnectie, via r.dekok@cultuurconnectie.nl.

Met vriendelijke groet,


Willem van Moort
Directeur Cultuurconnectie a.i.