Afscheid Anne Marie 't Hart

Na tien jaar neemt Anne Marie ’t Hart, ons hoofd beleidszaken, helaas afscheid van Cultuurconnectie. Ze wordt vanaf 1 juni 2022 wethouder in De Bilt namens GroenLinks. Op 8 juni aanstaande zal zij nog aanwezig zijn bij ons congres en kunnen we afscheid van haar nemen. Wat haar tijd bij Cultuurconnectie en dit afscheid voor haar betekent, kan zij zelf het beste vertellen.

Anne Marie 't Hart

"Dertig jaar was ik toen ik bij Cultuurconnectie over de drempel stapte om te solliciteren voor de functie van beleidsmedewerker. Er zaten veel mensen in de wachtruimte en de moed zakte me wat in de schoenen. Ik had twee leuke en korte gesprekken met onder andere Jan Brands (directeur) en John Does (voormalig cao-delegatie). Heel gemoedelijk met chocola er bij, maar ook plots de harde vraag: ‘denk je dat je het kan?’ waarop ik ‘ja’ antwoordde en me tegelijk stiekem afvroeg of dat wel zo was. Een persoonlijkheidstest met 100 stellingen later (waarbij ik nooit de optie ‘ík ruim mijn bureau tussendoor vaak op’ koos), kreeg ik de baan."

"Directeur en bestuur waren overtuigd dat ik op mijn plek zou zitten. En dat is waar gebleken. Ik heb enorm genoten van deze functie, de collega’s en de branche, en heb samen met jullie veel mooie resultaten bereikt. Het voelt dan ook in mineur dat ik wegga. Ik ga jullie gewoon missen. Tussen ons: de mensen in de cultuureducatie zijn gewoon de leukste cultuurfamilie die er is, nuchter, zonder poeha, empathisch en met keiharde passie. Ik wil jullie bedanken voor de prachtige tijd en het mooie samenwerken, de steun die ik kreeg bij grote gebeurtenissen zoals kinderen en ziekte. Ga door met deze prachtige roeping, heel veel succes en wie weet dat ik in de toekomst me weer meld om me in te zetten voor deze fantastisch mooie branche. Ik hoop jullie te zien 8 juni op ons congres."

Anne Marie, Groenlinks De Bilt