Nieuwsbrief Special: 2022, Nr. 1

Aan de slag met uw ledenvoordeel in 2022
 
Banner_special_2022_1_atwork


Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Het zijn nog steeds uitdagende tijden, maar er zijn ook kansen en onze partners en preferred suppliers kunnen u daarbij helpen. Naast het feit dat u ook in 2022 als lid weer kunt profiteren van de aantrekkelijke afspraken die Cultuurconnectie voor haar leden heeft gemaakt met verschillende partijen, kunt u ook juist nu gebruik maken van hun (branche)kennis en expertise. Cultuurconnectie betrekt die expertise ook waar mogelijk, zoals bijvoorbeeld in de Zoom-projecten, de socialemediacampagnes en de inhoudelijke ondersteuning tijdens de coronacrisis. U kunt als lid van diverse, veelal unieke voordelen genieten, zowel financieel (kortingen) als inhoudelijk (advies, voorlichting en ondersteuning). In deze ledenbrief informeren onze partners en preferred suppliers u over lopende zaken, mogelijke ondersteuning, aantrekkelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen. Dus lees snel verder om uw unieke voordeel eruit te halen.

Logo_Mazars_2C_highres
Zorg voor vroegtijdige afstemming over controle subsidievoorwaarden

Culturele organisaties zijn in veel gevallen afhankelijk van subsidies en bijdragen. Uiteraard worden hier voorwaarden aan verbonden in het kader van de verantwoording van de bestedingen en de controle daarop. In de praktijk merkt preferred supplier Mazars helaas vaak dat deze voorwaarden onduidelijk zijn of dat de kosten voor de controle niet in verhouding staan tot de subsidie of de bijdrage. Door vroegtijdig met Mazars te overleggen kan hier tijdig inzicht in worden verkregen en waar nodig kunnen in overleg met de subsidieverstrekker de voorwaarden worden verduidelijkt.

Lees meer...
ZKA_voeding_4x3
Gezond eten start niet alleen op maandag

Waarom beginnen we altijd op maandag met ons plan om gezond te eten? Waarom niet gewoon vandaag? En hoe houden we onze gezonde gewoontes vast als we op een feestje met snacks en drankjes staan? Bij Zilveren Kruis telt alles mee als het om gezondheid gaat. Het gaat om meer dan alleen goed eten en genoeg bewegen. Om meer dan lichaam en geest. Want ook je omgeving, je familie, je vrienden en hoe het op je werk gaat hebben invloed op het totaalplaatje van je gezondheid.

Lees meer...
Logo_PS_Ecclesia_4x3_WEB
Duurzaam inzetbaarheidsbeleid en financiële gezondheid

De invloed van iemands financiële situatie op welzijn en levensgeluk laat zich maar moeilijk ónderschatten. En we weten allemaal: wie weinig zorgen heeft, ervaart meer werkplezier, is minder vaak ziek en presteert beter. Waarom blijft financieel advies dan toch vaak zo’n ondergeschoven kindje in DI-beleid? Tijd om dat in 2022 te veranderen. Ecclesia helpt organisaties en haar medewerkers met oplossingen.

Lees meer...
Logo_Drevast_Breed
Besparen op uw onroerendezaakbelasting

Drevast onderzoekt of u kunt besparen op uw onroerende-zaakbelasting (OZB), voor leden van Cultuurconnectie op basis van no cure no pay. Voor u betekent dit geen moeite of onnodige kosten en wél kans op besparen.

Lees meer...
Logo_STEAD_Advisory_4x3_WEB
Vastgoedvraagstuk?

STEAD Advisory begeeft zich op het snijvlak van vastgoed en cultuur. Zij begeleiden uw vastgoedvraagstukken en kijken samen met u naar de juiste passende huisvesting voor uw organisatie. Dat doen ze vanuit het perspectief dat u zo optimaal mogelijk moet kunnen functioneren in uw huisvesting.

Lees meer...
Eagerly_accessibility_4x3
Noodzaak digitale toegankelijkheid

De overheid verplicht sinds september 2020 culturele organisaties die uit publiek geld subsidie ontvangen om de WCAG 2.1 richtlijn voor digitale toegankelijkheid te volgen. Voor de meeste organisaties is dit niet eenvoudig te realiseren. Eagerly helpt u graag op weg met goede informatie.

Lees meer...
Logo_ACM

De Academie voor Cultuurmanagement gelooft dat cultuur de horizon verbreedt. Daarom willen zij bijdragen aan een uitnodigende, vrolijke en vitale culturele sector die zoveel mogelijk mensen bereikt en betrekt. De Academie is voor iedereen die in een culturele organisatie werkt: van medewerker tot manager en van vrijwilliger tot lid van de raad van toezicht.

Lees meer...
Logo_Planned_Culture_4x4
Bereikcijfers via Planned Culture

Hoeveel unieke leerlingen hebben deelgenomen aan het cultuurmenu? Wat is het bereik dit schooljaar voor leerjaren 7 en 8? Welke disciplines waren populair? Met het cloudbased inschrijf- en planningsmodel van Planned Culture heeft u deze informatie altijd actueel inzichtelijk. Handig voor het jaarverslag en verantwoording aan de gemeente, maar vooral om zelf op de trends te kunnen sturen. Alle informatie op het visuele planbord wordt in Planned Culture automatisch vertaald in inzichtelijke kengetallen en rapportages.

Lees meer...
HIT_Profit_2022_payoff_4x3_web
Onbezorgd besparen op uw energiekosten

Als ondernemer wilt u zo veel mogelijk besparen op uw kosten. Zo zijn de stijgende energieprijzen op dit moment het onderwerp van gesprek. Op deze stijging heeft u geen invloed, maar kunt u wel besparen op uw verbruik. Maar hoe? HIT Profit helpt u hierbij. Als onafhankelijke energiepartner adviseren zij hoe u het energieverbruik kunt verlagen met een op maat gemaakt actieplan en slimme oplossingen.

Lees meer...
BHV.NL_veiligheid_2022

Ontdek hoe klanten als TU Delft, Vollenhoven en Hill's Pet Nutrition veiligheid organiseren. Bekijk hoe u bij BHV.NL online kan trainen en oefenen en lees hoe een training omgaan met agressie en ongewenst gedrag verloopt. Vanaf januari 2022 is het mogelijk om de training omgaan met ongewenst gedrag individueel te volgen. Dit kan zowel klassikaal als volledig online. Start 2022 veilig, laat u inspireren door andere organisaties en maak mooie plannen.

Lees meer...
Overige

Via de overzichtspagina met onze partners en preferred suppliers vindt u ook nog de algemene informatiepagina’s en ledenvoordelen van de overige partners en preferred suppliers:

Preferred_Suppliers_Webpagina

Voor eventuele vragen of wensen betreffende collectief ledenvoordeel kunt u contact opnemen met Commercieel Manager, René de Kok, telefoon 030-2303740 of e-mail r.dekok@cultuurconnectie.nl

Lees meer...