HIT Profit

Onbezorgd besparen op uw energiekosten

Als ondernemer wilt u zo veel mogelijk besparen op uw kosten. Zo zijn de stijgende energieprijzen op dit moment het onderwerp van gesprek. Op deze stijging heeft u geen invloed, maar kunt u wel besparen op uw verbruik. Maar hoe? HIT Profit helpt u hierbij. Als onafhankelijke energiepartner adviseren zij hoe u het energieverbruik kunt verlagen met een op maat gemaakt actieplan en slimme oplossingen.

Een complete energiescan van uw organisatie

HIT_Profit_payoff

Om een goed inzicht te krijgen in uw huidige energieverbruik maken de specialisten van HIT een uitgebreide energiescan van uw bedrijfspand(en). Tijdens deze nulmeting inventariseren zij waar kansen liggen om het energieverbruik van uw organisatie te verminderen. Daarbij bekijken ze de gehele bedrijfssituatie voor een optimaal resultaat.

Een actieplan op maat

Met deze meetdata gaan de analisten van HIT vervolgens aan de slag. Aan de hand van een grondige analyse stellen zijn een op maat gemaakt adviesrapport op. Dit waardevolle rapport bevat concrete adviezen die allemaal voldoen aan de Wet milieubeheer, waarmee u direct kunt gaan besparen. Dit kunnen simpele aanpassingen zijn, zoals bijvoorbeeld het vervangen van alle lampen door ledverlichting, maar ook grotere projecten zoals het laten aanleggen van zonnepanelen. U bepaalt uiteindelijk met welke besparingsacties u aan de slag gaat.

Van plan tot integratie

Tijdens de integratie krijgt u persoonlijke begeleiding en volgt er elk jaar een updategesprek. De adviseurs en analisten van HIT kijken samen met u naar de besparingsacties die u eventueel nog meer kunt ondernemen. HIT heeft de laatste kennis in huis over technologie, maar ook over subsidies.

Direct inzien hoeveel u bespaart op uw energie

Als u investeert in energiebesparing wilt u natuurlijk direct zien wat het oplevert. De HIT Solution app geeft een real time inzicht in uw energieverbruik. Met dit inzicht kunt u ook direct sturen op uw verbruik, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Daarnaast geeft de HIT Solution app ook aan welke besparingen u nog meer kunt doen volgens de Wet milieubeheer.

HIT maakt besparen overzichtelijk

HIT_Profit_logo

HIT is uw onafhankelijke energiepartner. Ze geven inzicht in uw energieverbruik, helpen bij de inkoop van energie en maken een concreet actieplan dat uw onderneming klaarstoomt voor een duurzame toekomst. Met hun kennis voldoet u volledig aan de wetgeving, bespaart u tot wel 15% op uw verbruik en daarmee ook op uw energiekosten. Als u via Cultuurconnectie lid wordt van HIT ontvangt u €250 korting op het lidmaatschap én betaalt u geen aansluitkosten ter waarde van €350. Benieuwd naar hoe u kunt besparen op uw energiekosten? Plan nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.